Forró meglepetéssel készül a férje születésnapjára Kandász Andrea!

A műsorvezető a rúdon mutatja meg az új testét.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.02.04.
szexi

Kandász Andi legfrissebb képeit elnézve bátran kijelenthetjük, hogy az ötven az új harminc. A műsorvezető idén lép az ötödik X-be, ám pánikolás helyet másodvirágzást éli a sztár.

Sokat fogyott

Andi nemrégiben több mint húsz kilótól szabadult meg, azóta pedig úgy érzi, mintha kicserélték volna. Nem csak fittebb, egészségesebb, de olyan dolgokra is vállalkozik, amit pár hónapja biztosan nem mert volna bevállalni, például egy bikinis fotózást.

-Alapvetően nem vagyok szégyenlős egyáltalán, de az, hogy mennyire szeretem mutogatni magam, teljes mértékben attól függ, hogy milyen formában vagyok -mesélte Andi.

Fotó: Lung András

Erotikával formálódik

Andi különleges, mondhatni pikáns sportot választott magának új hobbiként: rúdtáncolni kezdett, a célja pedig az, hogy a férjét, Ferit a márciusi születésnapján egy különleges előadással lephesse meg.

– Hónapokkal ezelőtt volt az első órám, és teljesen elájultam, hogy minden izomcsoportot megmozgat. Nem volt egyszerű, pedig én sokáig balettoztam, van táncos múltam. A hajlékonyságot is fejleszti a rúdtánc, ami az én koromban nagyon fontos, hiszen a rugalmasság elillan, elkezd száradni a testünk, ezért is fontos az ízületek nyújtása. Minden perce szórakoztató, nőies, és hatalmas önbizalmat ad, hogy elbírom a saját testemet. Ráadásul az is nagyon izgalmas, hogy a férjemet feldobhatom egy ilyen meglepetéssel. Ettől tuti nagyon boldog lesz a szülinapja – árulta el.

Fotó: Lung András

Gyógynövények segítették

A műsorvezetőt régóta érdekli ez a fajta mozgásforma, fél éve, több mint nyolcvankilósan azonban esélye sem lett volna rúdtáncolni, mert nem bírta volna el a saját súlyát. Azonban, amióta Keleti Andi tanácsára gyógynövénykúrába kezdett és pár hónap alatt visszanyerte huszonéves kora alakját, úgy érezte, hogy eljött az idő.

Sosem szerettem edzőterembe járni, se csoportos órákra, és ezeket most nem is lehetne a vírushelyzet miatt. Mivel jó sok zsír eltűnt rólam, szerencsére önsanyargatás nélkül, így gondoltam itt az ideje az izmosításnak, esetleg egy oktató segítségével – fogalmazott Kandász.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás