Durvul a botrány, így támadta be a Buckingham-palota Meghant

Egyre jobban bebizonyosodni látszik, hogy Meghan és Harry kiválása a királyi családból nem ok nélkül történt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.02.
törlés

Az egyik brit napilap egy újabb botrányos húzásról rántotta le a leplet, ami megmagyarázza, Harry és Meghan miért hagyta el a királyi családot.

A háború már akkor kitört, amikor Harry megkérte Markle kezét, de most újabb részletek derültek ki, amik megmagyarázzák, mi vezetett a Megxithez.

A napilap észrevette, hogy Meghan neve eltűnt Archie születési anyakönyvi kivonatából, és Őkirályi felsége, a sussex-i hercegnéjeként szerepel benne. A lap azt hitte, hogy Meghan és Harry ezzel tisztelgett Diana előtt, aki az Őkirályi felsége, a walesi hercegné néven szerette emlegetni magát. A rajongók meg is hatódtak a gesztustól, de korai volt a lelkendezés - írja a Ripost.

Ugyanis később a sussexi pár sajtósa kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy a Buckingham-palota döntött arról, hogy Meghan neve eltűnjön a kisfia első hivatalos okmányából, és önhatalmúlag módosították 3 héttel később. Harryék nem akarták az átírást, mert tiszteletlenségnek tartották, mert ez olyan, mintha egy anya névtelen akarna lenni a gyereke anyakönyvében. De nem tehettek ellene semmit.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás