„Azt hittem megúszom, de sajnos nem!” - Caramel felesége és kislánya is elkapta a koronavírust

Nehezen élte meg a betegséget Sylvi, aki hatéves kislányától, Szofitól kapta el a covidot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.02.
betegség

Fokozottan igaz a mondás, hogy a koronavírus tényleg nem válogat, még ha a legnagyobb hazai sztárokról is van szó. Minden óvintézkedés ellenére Molnár Ferenc Caramel felesége, Sylvi és hatéves kislányuk Szofi is COVID-19 pozitív lett a közelmúltban. Az énekes neje már pár napja rosszul érezte magát, ezért az egész család csináltatott egy-egy tesztet.

Köztes: Pokoli napok

Arról nincsenek híreink, hogy Caramel elkapta-e a vírust, de Sylvi maga osztotta meg rajongóival az állapotát és a kór lefolyását.

-Azt hittem megúszom, de sajnos nem... Pozitív lett a tesztem, enyhe tüneteim vannak már csak. Az első pár nap pokoli volt. Most már úgy vagyunk vele, hogy örülünk, hogy túl estünk rajta” írta az egyik Instagram sztorijában Sylvi.

Fotó: DFP

Köztes: Javul az állapota

Sylvi legutóbbi isntagramfotóján kislányuk egy hatalmas puszit nyomott az édesanyja arcára, ami szintén azt bizonyítja, javult az állapotuk és szemlátomást Szofit sem viselte meg a súlyos fertőzés.

-Ma már sokkal jobban vagyunk❤️” írta a gyönyörű anyuka az aggódó rajongói üzenetekre.

fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet

Köztes: Nagyobb figyelem

Mint ismeretes, Caramel kislányát 2018-ban diagnosztizálták gyerekkori leukémiával. Szerencsére Szofi legyőzte a súlyos betegséget és úgy tűnik, a koronavírust is sikeresen, tünetmentesen átvészelte a hős kislány. Azonban nem mindenki olyan szerencsés mint Szofi, így fokozottan kell figyelni a jelenleg vagy korábban krónikus betegségekkel küzdő gyermekekre a járvány idején.

- Jellemzően enyhe tünetekkel lezajló kórkép a koronavírus gyermekkorban, szinte észrevétlenül végig fut a kicsiken. A krónikus betegeknél jobban kell figyelni, ugyanis sokkal komplikáltabb problémát okozhat, mint egy teljesen jó általános állapotú gyereknél, hiszen bármilyen fajta alapbetegség nagyon igénybe veszi a szervezetet- árulta el dr. Bense Tamás a Metropolnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás