Újabb döbbenetes csapás érte Körtvélyessy Zsoltot: karácsony este rabolták ki





A színész számára ez volt élete legnehezebb karácsonya, imádott feleségét nemrégiben veszítette el, a szeretet ünnepén pedig kifosztották a házát.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
betörés

A népszerű színész felesége nem rég hunyt el, érhető módon Körtvélyessy nem tudott a közös házban maradni, így lányával töltötte a szeretet ünnepét, amikor betörtek otthonába.

„A feleségem halála borzalmasan megviselt, nem tudtam az otthonunkban lenni, ezért Kinga és a férje, Laci felajánlották, hogy legyek náluk. Hetekig ott vendégeskedtem, és ezt kifigyelhették a tolvajok. Amikor pár napja hazajöttem, az fogadott, hogy a pince ajtaját feltörték, bent mindent szétdúltak, és rengeteg dolgot elvittek” – kezdte a Blikknek a színész, akinek értékes dolgokat rejtett az otthona, ugyanis rengeteg antik szobrot és pénzérmegyűjteményt is elvittek a tolvajok.

„Már maga a tudat is borzalmas, hogy valaki járt a házamban. Kevesen tudják rólam, hogy gyűjtöttem a régiségeket. Rengeteg antik dolog, szobrok, pénzérmegyűjtemény volt a pincémben, amit most elloptak. Sejtem is, hogy kik állhatnak a dolog mögött, és megteszek minden szükséges lépést, hogy kiderüljön az igazság. Rengeteg pénzzel rövidítettek meg, még nem mértük fel a pontos kárt. Szinte egy élet munkája volt összegyűjteni mindent” – fogalmazott Körtvélyessy, aki sokkot kapott, amikor rájött, hogy mi történt. Az ünnepek alatt éppen hogy egy kis erőt gyűjtött, hogy szembenézzen a gyásszal, és az egyedülléttel.

„A kis unokám, Lili rengeteg szeretetet ad, ebbe lehet kapaszkodni. Nagyon jó volt a lányoméknál, Kinga csodálatos édesanya, Laci pedig nagyon jó férj és apa. Ápoltak, segítettek nekem, de amikor hazajöttem... Az nagyon fájdalmas volt, és nem csak a betörés, a rablás miatt – mondta elcsukló hangon a színész, aki azt is elárulta, hogy imádott felesége holmijához még képtelen volt hozzányúlni. Úgy érzi, az elvesztésén sosem tudja majd túltenni magát, ezért a felesége hamvainak egy részét megtartotta, a többit pedig lányával együtt szórta el karácsony előtt-számol be a Blikk alapján a Ripost.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás