Szörnyű tragédia, elhunyt L.L. Junior anyósa, aki koronavírusos lett





A kórházban fekvő színésznőtől el sem tudott búcsúzni a családja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.11.
gyász

Egerszegi Judit cukorbeteg volt, emiatt került kórházba, de később kiderült, hogy elkapta a rettegett vírust, amibe belehalt.

Mindössze öt hét alatt végzett az életvidám, erős asszonnyal a koronavírus, L.L. Junior családja szóhoz sem jut a fájdalomtól. Körtvélyessy Zsolt felesége, A színésznő 67 éves korában kedden hunyta le örökre a szemét, még elbúcsúzni sem tudott a szeretteitől, a férjétől, akivel 45 éven át éltek boldog házasságban, a lányától, Körtvélyessy Kingától és vejétől, L.L. Juniortól, akik szeptember 17-én egy kislányunokával ajándékozták meg.

Egerszegi Judit színésznő volt, Szolnokon, Békéscsabán és Miskolcon volt társulati tag, ké­sőbb a Kényszerleszámolás című monodrámájával járta az országot. Szerepelt több Jancsó Miklós-filmben, de a karrierjét később feladta, hogy támogassa az országosan is népszerű férjét, illetve egyengesse a család életét.

Mindennél jobban szeretett volna nagymama lenni„mondta a Borsnak elcsukló hangon Körtvélyessy Zsolt a telefonba. „Az élet sajnos olyan kegyetlen volt hozzá, hogy mindössze kétszer ölelhette magához a kis Lilit. A koronavírus miatt nem tudtunk többet találkozni a lányomékkal, aztán jött a betegség is” – emlékezett vissza a részletekre a színész.

Negyvenöt évig élt együtt boldog házasságban Körtvélyessy Zsolt és Egerszegi Judit

Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész, a Kecskeméti Nemzeti Színház örökös tagja jelenleg L.L. Junioréknál van, a fiatalok magukhoz költöztették, hogy ne maradjon egyedül a lakásban.

„Mi Judittal nagyon szoros kapcsolatban voltunk, 45 éve éltünk nagyon jó házasságban” – folytatta a színész. „Szolnokon ismerkedtünk meg, és az első találkozásunk után többé el sem váltunk egymástól. Judit nagybetűs ember volt, nagyon tehetséges színész, önfeláldozó feleség és anya. Ő volt a mindenem” – törtek elő az érzelmek Körtvélyessyből. „Az anyám, a kritikusom, a barátom, a szerelmem. Most a lányoméknál vagyok, a kis Lilike a vigaszom, nem tudom még elképzelni, mi lesz velem a jövőben... hogy lesz minden. Judit nagyszerűen írt, tudja?” – váltott vá­ratlanul témát a gyászoló férj.

„Egy kézirat van is a fiókban, az emlékeit, tapasztalatait írta meg. Azt hiszem, azt ki fogom adni majd könyv formájában, az emlékére. „

L.L. Junior is gyászol, ő viszont szeretne most egy kicsit a háttérbe húzódni, de fontosnak tartja, hogy az emberek tudják: egy csodálatos ember ment el közülünk.

Kinga az édesanyját, Junior az anyósát vesztette el
Fotó: Metropol

Az anyósom a világ legjobb embere volt” – mondta a zenész. „Kedves, empatikus és nagyon tehetséges. Fantasztikusan játszott és írt, és úgy tudott mesélni, mint senki. Minden sztorija felért egy mozifilmmel, olyan színesen tudta cifrázni a történeteket, ha lement a boltba és arról mesélt, azt is tátott szájjal hallgatta mindenki. A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás