Szívbemarkoló, így néz ki Pécsi Ildikó síremléke - Fotó!





A Ripost csütörtök délelőtt kilátogatott a máriabesnyői temetőbe, hogy megnézzük, miként készülnek Pécsi Ildikó szombati temetésére. Ott láttuk meg, hogy a legendás színésznő síremléke már el is készült. Egy helyen nyugszik majd az ő Drága jó Lajosával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.18.
elhunyt

A Ripost csütörtök délelőtt kilátogatott a máriabesnyői temetőbe, hogy megnézzék, miként készülnek Pécsi Ildikó szombati temetésére.

Kiderült, a legendás színésznő síremléke már el is készült. Egy helyen nyugszik majd a férjével.

A december 5-én elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő már tíz évvel ezelőtt megvásárolta férjének és magának a dupla sírhelyet a máriabesnyői sírkertben.

Rengeteg munkával jár a temetés megszervezése, de Ildikó jó előre eltervezte, kik vehetnek tőle végső búcsút a szertartáson. Még azt az Ady Endre verset is kiválasztotta, ami a gyásztáviraton szerepel. Mostanra szerencsére a dupla síremlék is elkészült, gránitból” – mondta el L. Péterfi Csabá, a színésznő fogadott fia.

Fotó: Ripost

A Ripost megtudta, hogy katolikus szertartás szerint, szűk, családi körben vesznek tőle végső búcsút, ám hogy minden tisztelője el tudjon tőle búcsúzni méltóképp élőben közvetítik a szertartást. Sőt, egy ravatalt is felállítanak, amin mindenki elhelyezhet egy szál virágot, hogy lerója végső kegyeletét.

Papadimitriu Athina mellett beszél még Pálos Zsuzsi, illetve Bencze Ilona és Gregor Bernadett is búcsúzik majd Ildikótól, egy verssel vagy egy dallal. Szüts István zeneszerző, aki sokat dolgozott együtt Ildikóval, szintén ott lesz. Búcsúzik majd a Talamba ütőegyüttes, és én is, ahogy kérte Ildikó„ – nyilatkozta korábban a lapnak a fogadott fiú.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás