Komoly veszélybe került Erdei Zsolt bal keze - Videó!





Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok a napokban komoly stresszt élhetett át Lui bűvész műsorában, ugyanis élő adásban kellett egy dobozba tennie a kezét, amiről csak azt tudta, hogy egy veszélyes dolog van benne.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.06.
madár

– Sokat gondolkoztam, hogy eláruljuk-e Madárnak, mit rejt a doboz, de féltem, ha meg tudja, nem meri kockára tenni a keze épségét – nyilatkozta Lui, a világrekorder bűvész az adást követően, ahol alaposan meglepte vendégét, Erdei Zsoltot.

Nem vagyok különösebben félős gyerek, de azért most kicsit aggódtam. Habár az életben jobb kezes vagyok, de a bunyóban a bal kezem a védjegyem – mondta Erdei.

A bűvész elmondása szerint ebben a trükkben Erdei megérzéseire hagyatkoztak. A doboz elején három lámpa volt és a dobozon belül pedig még egy valami, amit csak a bűvész tudhatott. A dobozból négy kábel lógott ki, amiből három a három lámpához volt kötve, egy pedig az ismeretlen tárgyhoz, amit a láda rejtett. Mivel Zsoltnak kellett dönteni minden egyes lépésről, így ez is fokozta az izgalmát. Döntései alapján mindig egy kábelt áram alá helyezett Lui, miközben bokszolónk bal keze végig a dobozban volt.

– Fogalmam sem volt mi van a dobozban, de éreztem, hogy ha annak áramot adunk, abból nagy baj lenne. Próbáltam koncentrálni és tényleg bízni a megérzéseimben.

A műsor végén Madár a könnyeit törölgette, miközben viccesen kérdőre vonta Luit.

– Te hogy mertél velem ilyen játékot játszani?

Ha kíváncsi vagy mi volt a dobozban, itt visszanézheted:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás