Kijött a TOP 10-es lista! Ezek a sztárok keresték a legtöbbet 2020-ban

A sztárok listáján egy nő is szerepel, ő 590 millió dollárt keresett idén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.20.
hatalmas vagyon

A Forbes magazin minden évben összeállítja azon sztárok listáját, akik az elmúlt évben a legtöbb pénzt keresték. A listán a focisták, színészek, zenészek mellett a közösségi online felületeknek köszönhetően influenszerek is szerepelnek.

A lista

  • Kylie Jenner: A leginkább influenszerként és üzletasszonyként dolgozó 23 éves celeb az egyetlen nő a listán. 2020-ban összesen 590 millió dollárt, azaz 171 milliárd forintot keresett. Bevételén sokat dobott, hogy januárban saját Kylie Cosmetics márkájának felét eladta a Coty nevű multinak.

    Forrás: Facebook
  • Kanye West: A rapper közvetelen sógornője után következik a listán 170 millió dolláros bevételével, mely nagyjából 48 milliárd forintot jelent. Kanye a zenélés, saját divatmárkája és vallási közössége mellett számos egyáb vállalkozással is büszkélkedhet.
  • Roger Federer: A svájci teniszező évek óta a lista élmezőnyében szerepel. Idén a harmadik helyig jutott 106 millió dolláros (31 milliárd forint) keresetével.
  • Cristiano Ronaldo: A is minden évben már bérelt helye van a Forbes összeállításában. Ronaldo a labdarúgás mellett több márka arca is, ezzel 105 millió dollárt keresett, ami átszámítva 30 milliárd forintnak felel meg.
  • Lionel Messi: A Barcelona sztárjának igen kalandosra és botrányosra sikerült az idei év, ennek ellenére idén így is sikerült 100 millió dollár felett keresnie.
  • Tyler Perry: Sokak számára ismeretlen lehet a neve, ennek ellenére sikerült sokat szakítani idén. Perry ugyanis egyszerre író, rendező, producer és színész, és nem csak színpadon, tévés produkciókban és mozifilmekben is dolgozik. Így már nem is olyan meglepő, hogy idén 97 millió dollárt (27 millió forint) sikerült összehoznia.
  • Neymar Jr: A brazil játékos a világ legdrágább focistája, így nem is csoda, hogy helyett kapott a listán. Idén összesen 95 millió dollárra sikerült szert tennie, ami 27 milliárd forintot jelent.
  • Howard Stern: A botrányhős rádiós legenda még mindig tudja milyen műsorokkal és témákkal lehet megfogni a hallgatók érdeklődését. Személye és szakmai tudása az elmúlt egy évben 90 millió dollárt (25 milliárd forint) hozott neki.
  • Lebron James: A Lakers 35 éves kosarasa idén ötödszörre lett bajnok csapatával. A győzelemnek és a vastag reklámszerződéseknek köszönhetően 88,2 millió forintot keresett, ami átszámítva 24,5 milliárd forint.
  • Dwayne Johnson: A „Sziklaként” ismert színész zárja a listát. Dwayne 87,5 és fél millió dollárt, azaz 25 és fél milliárd forintot szorgoskodott össze.
  •  









    Top hírek





    Hírlevél-feliratkozás