Kicsúszott a talaj a lába alól, rosszul lett Gáspár Zsolti, kórházba szállították

A Farm VIP című műsor gazdája sorban állás közben lett rosszul, kórházba került.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.10.
betegség

Gáspár Zsolti eddig sikeresen védekezett a koronavírus-járvánnyal szemben, bár sok ismerőse elkapta már a fertőzést. A keddi rosszulléte után nagyon megijedt, egyből kórházba vitték, ahol elvégeztek rajta egy gyorstesztet, ami negatív lett.

A Farm VIP gazdája a Borsnak mesélt a történtekről, elmondása szerint a boltban kevés kassza üzemelt, és negyven perces várakozás után szédülni kezdet.

Egy bevásárlóközpontban álltam sorba kedd este, amikor egyik percről a másikra azt éreztem, hogy kimegy a lábam alól a talaj” - kezdte Zsolti.

A Gáspár család showmanjét barátja vitte be a kórházba

A kórházban gyorstesztet végeztek rajtam, az negatív lett, de nem lettem jobban a vizsgálatok után sem, estére hőemelkedésem lett. A feleségem vizes lepedőbe csavart” - meséli, de szerdára visszarendelték egy újabb vizsgálatra.

A második teszt elég komoly volt... Kellemetlen, nem is értem, hogy bírják mások könnyezés nélkül. Elvégezték rajtam, és nagy szerencsémre az is negatív lett. A negatív tesztek ellenére még mindig nem érzem magam százszázalékosnak. Nincs étvágyam például. Rendeltem egy szendvicset, de amikor megéreztem az illatát, büdösnek találtam, undorodtam tőle. Nem tudom, mi lehet velem... Mindenesetre most hazamegyek, és három napig ki sem teszem a lábam a lakásból, pihenek, és nézegetem majd a kis feleségemet - mondta a műsorvezető.

Az orvos azt javasolta Zsoltinak, hogy gargarizáljon tiszta, fehér alkohollal, például házi pálinkával

Szívesen megtenném, de egyáltalán nem iszom. Az biztos egyébként, hogy idén többet én már nem megyek olyan helyre, ahol sok ember van. Az biztos! Mert azt látom, hogy a maszkot ugyan mindenki hordja, de a távolságtartás az nem megy az embereknek. Nem akarok koronás lenni, olyan sok gyászt hozott idén ez a betegség, hogy muszáj óvatosnak lenni. Vigyázzunk magunkra! Vírusmentes 2021-et kívánok magunknak!„ - üzeni a gazda.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás