Ezért oltatják be magukat Bódi Gusztiék

A jövő évi karácsonyt már az egész családdal szeretnék ünnepelni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.25.
védekezés

Az énekes a Ripostnak elmondta: feleségével együtt beoltatják magukat a vakcinával, de addig is betartják a szabályozásokat, így idén csak szűk családi körben ünnepelnek.

Bódi Guszti és felesége, Margó egész évben nagyon odafigyeltek a biztonságra: csak maszkkal az arcukon mozdultak ki, sőt jó ideig el sem hagyták az otthonukat, hiszen mind a ketten veszélyeztetettek korábbi betegségeik miatt. Fiuk, Bódi Csabi is óvta őket, alig látogatta a szülőket, ami – utólag kiderült – nagy szerencse volt, hiszen a fiatal zenész elkapta a koronavírust. Ugyan nem voltak durva tünetei, de Csabi betegsége a szüleit is megijesztette. Miatta döntöttek úgy, hogy amint lehet, beoltatják magukat a vakcinával.

„Kezdetben bizonytalanok voltunk, rengeteg kérdés merült fel bennünk Margóval, de Csabi hatására is úgy döntöttünk, hogy fel kell vennünk az oltóanyagot. Ezt fogjuk tenni, beoltatjuk magunkat, hogy jövőre szebb karácsonyunk legyen, és ne kelljen többé tartanunk a koronavírustól„ - kezdte a Ripostnak Bódi Guszti, aki élvezi, hogy nagy családjuk van, de idén biztosan nem ülhetnek egy asztalhoz és nem látogathatják meg egymást.

Ebben az évben a szeretet ünnepén a technika segítségével látja majd egymást a zenész családja.

„Mivel a fiam túl van a víruson, így ő és a családja velünk lesznek szenteste. Nekünk a tradíció és a vallás miatt is nagyon fontos ez az ünnep, mindig nagyon készülünk. Bár idén nem mindenkivel, de az unokákkal legalább együtt lehetünk. Nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor az unokám odabújik hozzám, megpuszil, megölel és mindezt magától teszi, mert annyira szeret. Nagyszülőkként számunkra ez az ajándék idén és minden karácsonykor, így a vírus ellenére is nagyon boldogok vagyunk. A rokonság többi tagjával telefonon, videóhívással ünnepelünk majd” - mondta Bódi Guszti.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás