RETRO RÁDIÓ

Kóbor János: Az Omegát végleg megölte a koronavírus

Bár Kóbor János jól van és Benkő László is otthon lábadozik, az Omega pályafutásának véget vethet a világjárvány.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.11.14. 12:15
életfogytig rock and roll

A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek” – kesergett a Ripost-nak Kóbor, aki legfeljebb annak örülhet, hogy teljesen jól van annak ellenére, hogy bőven benne van a veszélyeztetett korban.

Ennyi volt? (fotó: Keresztesi Balázs)

Szájkosaras énekes

Igaz, ez annak is köszönhető, hogy nagyon fegyelmezetten viselkedik. Rendkívül ritkán hagyja el a lakást, amikor pedig mindenképp ki kell mennie az utcára, azt csak maszkban teszi, amit humorosan csak szájkosárként emleget.

Benkő László otthon gyógyul

Kóbor arra is kitért, hogy van most az Omega legendás billentyűse, Benkő László, akit az elmúlt két év testileg és lelkileg is rettenetesen megviselt. A legfrissebb hírek szerint kénytelen otthonában lábadozni, mert sem a bevizesedett tüdeje, sem a járvány nem teszi lehetővé, hogy kellő időt töltsön a szabadban.

„Laci fizikailag ugyanolyan állapotban van, mint eddig. Otthon lábadozik, természetesen gyakran, naponta beszélek vele telefonon. Ha jobban belegondolok, neki bizonyos szempontból még jót is tesz a koronavírus-helyzet, mivel a rendeletek értelmében nem tud elmászkálni, muszáj otthon pihennie” – mesélte Kóbor.

Ezeket olvastad már?
Valkusz Milán: Marics elment, a kupi maradt...

Valkusz Milán: Marics elment, a kupi maradt...

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás