Áll a bál! Kemény elutasítást kapott Harry herceg a királynőtől





Durván csattant az ostor Harry hercegen. Gondolkozás nélkül mondtak nemet ártatlan kérésére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.12.
Harry herceg Elutasítás

Múlt vasárnap tartották meg Agliában az első világháborúban szolgáló katonák szóló megemlékezést. Ennek alkalmából a brit királyi család tagjai közösen vonultak ki a megemlékezésre és koszorúzásra. Harry herceg számára, aki maga is 10 évig volt a brit hadsereg tagja, nagyon fontos ez a megemlékezés, de a koronavírus miatt nem utazhatott haza Los Angelesből. Azért, hogy mégis részese lehessen a hősök előtti tisztelgésnek, emailban kérte a Buckingham-palotát, hogy a nevében is helyezzenek el egy koszorút az egyik emlékhelyen.

Ezt azonban a II. Erzsébet megtagadta, mondván már nem tartozik a család kiemelt tagjai közé, így a megemlékezésen nincs helye. Ha szeretne, akkor tisztelegjen személyesen az elesett katonák emléke előtt. Az elutasítás mélyen elszomorította Harry herceget, aki arra gyanakszik, hogy valójában kérése nem is jutott el a királynőhöz, ahogyan az elutasítás sem.

„Azt hiszem, ez arra utal, hogy a dolgok rosszabbak, mint gondoltuk” - mondta Harry herceg. Végül II. Erzsébet tanácsát megfogadva, Meghannal karöltve kilátogattak a Los Angeles-i katonai temetőbe, és megkoszorúztak egy emlékszobrot, illetve a saját kertjükből szedett virágokat helyeztek több katona sírjára is - írja a Daily Star.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás