RETRO RÁDIÓ

Hallgasd meg te is Bruce Springsteen legújabb remekművét - Videó!

Bruce Springsteen új albuma világszerte a listák élén debütált.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.05.
listavezető siker Új album

Bruce Springsteen új, a Columbia Records gondozásában megjelent„Letter To You” című lemeze, az előadó 20. stúdióalbuma, valamint karrierjének egyik legsikeresebb kiadványa is egyben: megjelenésekor 11 országban az 1. helyen nyitott. Az Egyesült Államokban az album a 2. helyre került a Billboard 200-on és az 1. helyen áll az Albums Charton, valamint a Top Rock Albums Charton, a Vinyl Albums és a Tastemaker Albums listáján.

Nagy-Britanniában a „Letter To YouSpringsteen tizenkettedik lemeze, amely az első helyen debütál, és az év második legsikeresebb albuma az országban. Írországban a „Letter To You” az eddigi leggyorsabban fogyó album, amely felülmúlja az öt legsikeresebb lemez összesített eredményeit is, és egyben Springsteen hatodik #1 stúdióalbuma. A „Letter To You” Franciaországban a negyedik helyen nyitott, ezzel az év nemzetközi debütálásnak számít.

Az új lemez az első héten Németországban is a legkeresettebb nemzetközi album volt, és a 2019-es ‘Western Stars’-t is visszaröpítette a toplistára

A „Letter To You” -t tavaly öt napon keresztül élőben rögzítették az E Street Band együttesével Springsteen NJ-i stúdiójában, és kilenc vadonatúj szerzeményt tartalmaz, valamint három legendás – korábban kiadatlan – az 1970-es évekből származó dalt: “Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” és a “Song for Orphans”. Springsteenhez Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano és Jake Clemons csatlakozik a “Letter To You”-n.

Az album producere Ron Aniello és Bruce Springsteen, Bob Clearmountain és Bob Ludwig pedig a lemez keveréséért felelt. A “Letter To You” felvételei először egyesítették Springsteen-t és az E Street Bandet a The River turné óta, amely a 2016-os év legnagyobb globális turnéja volt.

Ezeket olvastad már?
Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás