Gondoltad volna? Fél tonna smink fogyott a Sztárban Sztár idei évadában

A TV2 sikerműsora vasárnap véget ér, ennek kapcsán összegyűjtöttünk minden fontos háttérinformációt, amiről a nézők eddig nem tudhattak!



Megosztás
Szerző: elekes judit
Létrehozva: 2020.11.06.
sztárban sztár

Egy kifejlett tehén súlyával egyenlő a Sztárban Sztár 2020-as részeiben elhasznált sminket tömege. Az ország legnagyobb házibulijának hetedik évada nem csak nézettségi csúcsokat döntött az utóbbi több mint két hónapban, hanem a megdöbbentő átváltozásokhoz használ sminkek mennyiségében is rekorder lett a TV2 showja.

fotó: tv2

A Metropol információi szerint a műsorban az elmúlt hetekben összesen 250 kilogramm gipsz, 105 kiló akril gyanta, 32 kiló szilikon, 30 méter üvegszövet és 29 kiló epoxy gyanta fogyott. A stylistok se fukarkodtak: nagyjából 500 méter textilt vásároltak az elmúlt hetekben, körülbelül 260 ruhát varrtak és 1500 szettet raktak össze a szereplőknek és a táncosoknak.

A fellépők közel 200 parókát viseltek az elmúlt hetek során, maszkjainál a mesterek összesen 1518 csavart csavaroztak az arcformákba. A vasárnapi döntőben ezek a számok bizonyára tovább fognak növekedni, hiszen újabb elképesztő átalakulások várhatók a szuperdöntőben, ahol Tóth Andinak, Szabó Ádámnak és Vastag Csabának drukkolhatnak a nézők.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás