Ennyivel volt jobb a Sztárban Sztár Friderikusz új műsoránál





A nézők inkább a TV2-re kapcsoltak, hogy lássák a Sztárban Sztár elődöntőjét, minthogy az RTL Klub új műsorát nézzék.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.02.
sztárban sztár

A Media1 által megszerzett hivatalos adatok alapján a TV2 Sztárban Sztár című showja legyőzte nézettségben az RTL Klubon tegnap debütáló, Friderikusz Sándor által vezetett Életünk története - Sztárpárok utazása című műsorát.

A TV2 ezúttal megnyújtotta a Sztárban Sztár műsoridejét, 19 óra előtt kezdődött és 23 óra előtt ért véget. A maratoni adás jóval nézettebb volt, mint a 21 óra után indult műsora, ahol a Schobert házaspár volt Friderikusz Sándor vendége. A Nielsen Közönségmérés adatok alapján a teljes lakosságban, a kereskedelmi szempontok miatt kiemelten fontos 18-49-es korcsoportban és a 18-59-es korcsoportban is kevesebb nézőt vonzott az RTL Klub műsora, mint a TV2 Sztárban sztár című műsora.

Adatok

Az Életünk története a premieradás kezdete után, 21:20 körül a 18-49-es korcsoportban 4,8 AMR%-t ért el, míg a TV2 műsora ekkor 7,2 AMR%-rel futott, és később sem érkeztek meg további nézők, hogy láthassák, hogyan öregedik meg maszkmesterek segítségével először 20, majd 40 évet Rubint Réka és Schobert Norbert: a műsor nézettsége folyamatosan esett, és bár a TV2 showjának nézőszáma is olvadozott, nem akkorát, mint az időutazós műsoré az RTL-en.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás