A versenyzők szerint ez a két énekes nyerheti a Sztárban Sztárt

Vasárnap este kiderül, kik jutnak a jövő heti fináléba a Sztárban Sztár hírességei közül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.01.
sztárban sztár

Tóth Andi, Szabó Ádám, Curtis és Vastag Csaba van még versenyben a Sztárban Sztár elődöntőjében. A Ripost megkérdezte a már kiesett versenyzőket, szerintük ki nyerheti a versenyt.

Pély Barna

Pély Barna szerint Szabó Ádám nyer (Fotó: Metropol)

Az utoljára Ed Sheeran bőrébe bújó Pély Barna szerint Tóth Andi vagy Szabó Ádám lesz a befutó, igaz, ő az elejétől kezdve Ádámnak drukkol.

„Én személy szerint Ádámnak drukkolok az elejétől fogva. Nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy mennyire jól énekel, és milyen muzikális. Én tőle biztos meghallgatnék egy másfél órás koncertet, és nem unatkoznék, majd a végén beordibálnám, hogy “Ez átjött!” Az külön óriási élmény, hogy a műsor alatt nagyon összebarátkoztunk vele és Curtisszel is„ – mesélte Barna.

Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia női győztest vizionál (Fotó: Knap Zoltán (KZ)/Bors)

Bár a Sztárban Sztár történelmében még soha nem fordult elő, hogy egy nő lett volna a győztes, Péter Szabó Szilvia szerint Tóth Andinak erre minden esélye megvan!

”Szeretném kiemelni, hogy mind a négy elődöntős elképesztően jól teljesített és megérdemelnék a győzelmet. Nehezen emelnék ki valakit, de ha muszáj, akkor Tóth Andit mondanám – mondta az énekesnő.

Horváth Boldi

Horváth Boldi Szabó Ádámra tippel (Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost)

Horváth Boldi a múlt héten távozott a műsorból.

Nehéz megtippelni a győztest, de nagyon remélem, hogy Ádám lesz az. Persze fontos hozzátenni, hogy mind a négyen nagyon megérdemelnék” – nyilatkozta Boldi.

Miss Mood

Miss Mood is Szabó Ádám győzelmét várja (Fotó: Máté Krisztián MK/Ripost)

Ha választanom kell, szerintem Szabó Ádám fogja megnyerni, de mindenki megérdemelné. Hozzáteszem, sokáig azt hittem, Horváth Boldi lesz a befutó„ – nevetett Miss Mood.

Molnár Tomi

Molnár Tamás szerint Andi szomorú lesz (Fotó: Knap Zoltán (KZ)/Bors)

A Jetlag énekese úgy véli, a fináléban az egykori szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám küzd majd a végső győzelemért.

„Biztos vagyok benne, hogy Andi és Ádám lesz a két finalista. Közülük Ádám nyer, ami eléggé megviseli majd Andit, én így látom” – elmélkedett Tomi.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás