Mészáros Árpád Zsolt visszatérése: „Kiestem a megszokott ritmusból”

A koronavírus leküzdése után, nem könnyű visszatalálni a mindennapokhoz. A színész maga mesélt érzéseiről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.11.
koronavírus

Hetekig a házában kellett maradnia Mészáros Árpád Zsoltnak, miután megfertőződött a koronavírussal. Ha még ez nem lenne elég, nem készült el időre MÁZS második tesztje, ezért nem állhatott színpadra a Budai Szabadtéri Színházban.

Bár nehezen viselte az elmúlt heteket, eljött az idő: két negatív teszt után, a héten végre újra próbálhatott. Végül azonban koronavírusos megbetegedés miatt a színház lemondta a La Mancha lovagja bemutatóját. MÁZS a Ripostnak elárulta, sok minden megváltozott a színházban, és neki is jobban kellett koncentrálni.

Mészáros Árpád Zsolt nem léphetett színpadra
Fotó: Metropol

„Már nagyon vártam, hogy visszatérhessek az Operettszínházba, az első nap mégis kicsit megterhelő volt. Bementem próbálni, aztán elmentem edzeni is, de a sok embertől, a város zajától a nap végére elfáradtam. Kiestem a megszokott ritmusból. Még soha életemben nem volt ilyen hosszú időszak, amit a színháztól távol töltöttem.”

„A próbákon mindenki maszkot visel, nincs ölelkezés, puszilkodás, a kézfogást is mellőzzük. Nemcsak az egészségünk, de a munkánk miatt is nagyon fontos, hogy senki ne legyen többé beteg” - tette hozzá Mészáros Árpád Zsolt.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás