Legyőzte a gyilkos kór a rocklegendát





Egy évtizede küzdött a tüdőrákkal, ami teljesen átvette az uralmat szervezete felett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.07.
Szívszorító

Edward Lodewijk van Halen, ismertebb nevén Eddie Van Halen holland születésű amerikai gitáros, billentyűs és producer, a Van Halen nevű zenekar alapítója és gitárosaként vált híressé. A 20. század egyik nagy hatású gitárosa volt.

Halálhírét volt felesége és egyetlen gyermekének édesanya, Valerie Bertinelli jelentette be egy Twitter bejegyzésben. Szívszorító búcsúüzenetében a rocksztár előtt tisztelgett . „Szerelmemnek” nevezte és hálát adott, hogy ott volt vele az utolsó pillanatokban. A zenész egy évtizede küzdött a rákkal, ami kedden felülkerekedett rajta. Halála pillanatában felesége, Janie, fia, volt felesége és testvére is ott volt a Santa Monica-i Szent János Kórházban.

A betegség az elmúlt 72 órában súlyosbodott el rajta igazán, tüdőrákja átterjedt az agyába és más szervébe is. Orvosai azt mondták rohamtempóban romlott az állapota. A TMZ információ szerint az utóbbi évet Eddie kórházban töltötte. Habár évek óta erős dohányos volt, mindig is úgy vélte, hogy torokrákja egy fém gitárcsákányból származott, amelyet több mint 20 évvel ezelőtt gyakran tartott a szájában.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás