RETRO RÁDIÓ

Újabb családokon segít Ördög Nóra

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült Újratervezés ezúttal még több ember életét segíti megváltoztatni.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.09.28. 10:15
TV2 Újratervezés Ördög Nóra

Hétfőtől vadonatúj évaddal folytatódik az Újratervezés. A TV2 sikerműsorában újabb családok életkörülményeit változtatják meg, akik bár mindent megtettek, hogy boldoguljanak, de a sorsuk mégis úgy alakult, hogy a kényelmes, meleg otthon önerőből elérhetetlen számukra.

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült Újratervezés ezúttal még több ember életét segíti megváltoztatni. Az előző évadtól eltérően ezúttal hetente egy család életébe kaphatnak betekintést a nézők.

Edit a konyhában alszik

A hétfői első adásban a nézők megismerhetik Edit történetét: az asszony soha nem lehetett édesanya, három nevelt gyermekéért azonban tűzbe menne. Mindent megtett és megtesz értük a mai napig. „Az én ágyam kint van a konyhában, ott is alszom. Elsősorban az volt fontos számomra, hogy az ő magánkuckójukat megadhassam nekik” – mondta el Edit, akinek rendkívül hálásak a gyermekei. „Anya mindig azt nézi, hogy mi a legjobb nekünk” – fogalmazott egyikük.

Fruzsi a kisebb testvéreit neveli

Az Újratervezés 2. hetében a nézők megismerhetik a harmincéves Fruzsinát, aki két gyermeke mellett hat kisebb testvérét is neveli, roppant szívszorító körülmények között. Fruzsináék fürdőszobája a házukon kívül található, éppen ezért minden vágyuk, hogy igazi, meleg fürdőszobájuk lehessen. „Minden télen rettegek, hogy valamelyik gyerek tüdőgyulladást kap, mert a fürdőszoba kint van az udvaron” – fogalmazott megtörten Fruzsina, aki elsírta magát örömében, amikor megtudta, hogy a műsornak köszönhetően egy új élet lehetőségét kapják meg.

Elúszott Ildikó és Gábor pénze

Ildikó és Gábor tíz évet töltöttek távházasságban ahhoz, hogy felépíthessék álomotthonukat. Ám a felújítás során elúszott minden pénzük, ők maguk pedig a gyermekeikkel együtt lehetetlen helyzetbe kerültek. Három gyermekükkel együtt egy építési területen élnek. „Amikor elkezdtük használni a félig kész házat, akkor derült ki, hogy nem folyik le a szennyvíz, hogy folyik le a falból a víz a pincébe, és még sorolhatnám...” – árulta el Ildikó, aki új életet szeretne kezdeni a családjával.

Az Újratervezés hétfőtől, a Bezár a bazár! után, 22.15-től látható a TV2 műsorán.

Ezeket olvastad már?
Veréb Tomi döntést hozott szerelméről: Nem fogunk együtt szerepelni és mutatkozni

Veréb Tomi döntést hozott szerelméről: Nem fogunk együtt szerepelni és mutatkozni

„Úristen, de szép vagy!” – Melltartó nélkül pózolt Pap Dorci, követői megvadultak

„Úristen, de szép vagy!” – Melltartó nélkül pózolt Pap Dorci, követői megvadultak

Felfedte közös múltját Curtis és Sydney van den Bosch: „a publikusat mondjuk, vagy sem?”

Felfedte közös múltját Curtis és Sydney van den Bosch: „a publikusat mondjuk, vagy sem?”

Zokogva aggódnak a rajongók: Majkáról van szó

Zokogva aggódnak a rajongók: Majkáról van szó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás