Három baba elvesztése után lemondott az újabb gyerekről Köllő Babett





Babett kislánya, Milla tízéves és bár a 41 éves színésznő sokáig szeretett volna neki kistestvért, három babát is elvesztett, ezért úgy döntöttek, nem vágnak már bele egy újabb babavállalásba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.06.
Köllő Babett baba sztárban sztár

Bár a Sztárban Sztár indulása előtt a hozzászólóktól több negatív kritika is érte korábban a színésznőt, aki a Feleségek Luxuskivitelben című realityben vált ismertté a szélesebb közönség számára, Köllő Babett a Metropolnak elárulta, hozzászokott már az efféle bántásokhoz és nagyszerűen kezeli az ilyen helyzeteket.

"16 éve állok színpadon" (Fotó: Szabolcs László)

- 16 éve állok színpadon, 18 éve énekelek és balettművészként végeztem, de ezt persze nem fogom minden kellemetlenkedőnek elmagyarázni – kezdte lapunknak a tőle szokásos jókedvvel a Sztárban Sztár zsűritagja, aki azt is hozzátette, nem újdonság számára a kritika, ám a céltalanul vagdalkozó hozzászólásokat nem is olvassa. - Előfordul, hogy tolakodóan vagy illetlenül írnak rám, ezeket azonnal törlöm és blokkolom is az illetőt.

Babett teljes odaadással készült az új feladatra, egyedül Bereczki Zoltántól tartott az elején. - Bevallom, Zolitól féltem egy kicsit, azt gondoltam, hogy kicsit kimért lesz, de a csapat két perc alatt egymásra hangolódott és úgy éreztem magam, mint egy osztálytalálkozón. Szerintem azonnal „elrontottuk” Zolit a lököttségünkkel – tette hozzá nevetve.

"A férjem számára fontosabb vagyok, mint ő maga" (Fotó: TV2)

Királynőnek érzi magát férje mellett

Babett és András immár 15 éve élnek együtt és bár a színésznő nem tagadja, hogy az ő házasságukban is voltak súrlódások, mára úgy érzi, férje jobban szereti őt, mint saját magát. - Egy nő akkor a legboldogabb, ha királynőnek érezheti magát a párja mellett és ez nálunk maximálisan így van. Mielőtt a feleséges műsor elkezdődött, én nyújtottam a háttérországot a férjemnek, aki világ életében felsővezető volt. Ez a műsor indulásakor megváltozott és bár eleinte voltak nehézségek, és nem tagadom, előfordult olyan, hogy haraggal feküdtünk le este, ez a későbbiekben teljesen átfordult és ma már nagyszerű azt érezni, hogy a férjem számára fontosabb vagyok, mint ő maga.

Három babát vesztettek el

Babett kislánya, Milla tízéves és bár a 41 éves színésznő sokáig szeretett volna neki kistestvért, három babát is elvesztett, ezért úgy döntöttek, nem vágnak már bele egy újabb babavállalásba. - András 63 éves, ő már szeretne nyugodt életet, én pedig most élvezem a munkám, ezért úgy döntöttünk, nem vállalunk már be még egy gyereket. Maximálisan Millára koncentrálunk, aki egy rettentő jószívű, tündéri kislány. Nagyon büszke vagyok rá, nemrég például egy tánctáborban volt és én úgy mentem érte, hogy az összes kis táncos ruháját elajándékozta a barátainak, csak mert megtetszett nekik – mesélte a Metropolnak Köllő Babett.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás