RETRO RÁDIÓ

Ember Márk és kedvese: „A mai napot kell túlélni!”

Péntek este eldől, ki nyeri meg a Love Bistro műsorát! A TV2 gasztrorealityjének TOP 3-as mezőnye már kialakult: Tücsiék, Horváth Grétáék és Ember Márkék között dől el, ki lesz a győztes.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.09.24. 17:00
Ki lesz a győztes?

Négy hét után péntek este véget érnek az izgalmak, és kiderül, ki nyeri a nagy sikerű gasztroreality, a Love Bistro versenyét. A műsorban tizenkét sztárpár mérettette meg magát, szerda estére pedig kialakult a TOP3-as mezőny: Tücsi és párja, Sofron István, Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid, valamint Ember Márk és kedvese, Antóci Dorottya színésznő jutottak tovább. A szerdai adásban az is kiderült, hogy Tücsi és Sofron István bizonyult a legeredményesebbnek ahhoz, hogy automatikusan részt vehessenek a péntek esti döntőben. A csütörtöki adásban tehát a döntőbe jutás lesz a tét: Meggyes Dávid és Horváth Gréta, valamint Ember Márk és Antóci Dorottya között dől el, kik versenyezhetnek a végső győzelemért Tücsiékkel szemben.

Fotó: TV2

Összehangolt páros

Márk és Dorottya szerdai teljesítménye nem igazán alakult az elképzeléseik szerint, többeknek szemet szúrt, hogy kicsit mintha kevésbé volnának összeszedettek. Ez azért is meglepő, mert korábban rendre elnyerték a nap győztese címet, a közöttük uralkodó harmóniát pedig sokan megirigyelhetnék: a verseny alatt ők voltak az egyik legkevesebbet vitázó, igazi összhangban dolgozó páros. A Metropol megkérdezte Ember Márkot, hogyan vélekedik az esélyeiről. Messze van még a döntő, a mai nap a fontos” – mondta el Márk, akivel a kedvese is egyetértett. Én is azt érzem, hogy a mai napot kell végigcsinálni, túlélni és úgy dolgozni, hogy ha esetleg kiesünk, akkor is boldogan menjünk haza – tette hozzá szerelme, Dorottya.

Fotó: TV2

Erős karakterek versenye várható

Érdekes kérdés, hogy a komoly téthelyzetben Márkék nyugodt mentalitása előny lesz-e vagy hátrány, vagy esetleg épp a tűzrőlpattantság hiánya okozza majd a vesztüket? Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy erős ellenféllel kell megküzdeniük: az Ázsia Expressz második szériájának győzteseként Grétáék rutinos és összeszokott párosnak számítanak, akik a téthelyzetben mindig képesek felszívni magukat, és letarolni a mezőnyt. Hogy miként alakul a két páros versenye, kiderül a Love Bistro csütörtök esti adásából, 22.15-kor a TV2-n!

Fotó: TV2

Baracskay Angéla megszerette a versenyzőket

A Love Bistro háziasszonya a forgatás alatt reggeltől estig együtt volt a versenyzőkkel, ez az intenzív időszak pedig nem múlt el nyomtalanul. „Ha kellett és kérték, a forgatási szünetekben lelkiztem a versenyzőkkel. Úgy vettem észre, hogy nyitottak voltak az észrevételeimre, és saját magához képest mindenki sokat fejlődött” – vallotta be nemrégiben a Ripost-nak Angéla.

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás