Csoki minden mennyiségben

– A Testnevelési Egyetem terapeutája, Pintér István segíti a gyógyulásban. Andris étvágya rendben, mert ha már süteményt, csokit majszol, az jelzés arra, hogy nincs gond – újságolta Éva asszony. Pintér István elárulta, jelenleg együtt élnek Törővel a Hungária körút és Kerepesi út kereszteződésétől nem messze található művésztelepen egy előkerttel ékesített kis házban. Törő tavaly év végén leadott kilóit nem szedte vissza, de az étel már megmarad benne. Ráadásul a pandémia miatt nincs ok riadalomra, mert már megkapta az első kínai vakcinát, április elején pedig következik a második „szuri” is.

(Fotó: Bors)

Kese újra kétlábas

– A reggelit közösen költjük el, és ha kedvezőbb lesz az idő, kiruccanunk a BKV Előre pályájára, ahol futás és gimnasztika után előkerül a labda – folytatta István. Az egykori újpesti csillag már erős lövésekre is vállalkozik, mindkét lábával, 10-15 méterre meglőtt labdáinak pontossága feltűnő.

Az ebédet az MTK-pályával szemben lévő kifőzdéből futár szállítja otthonukba.

– Ha a munkám elszólít, Andrist elviszi magával XVI. kerületben lévő házába Majóczki Marika, aki engem helyettesít. A hölgy remekül süt, főz, ráadásul Kesét hatalmas méretű tévéképernyője valósággal lebilincseli. A Törőcsik–Pintér kettősnek állandó helye van a Szusza Ferenc-stadion VIP-páholyában. Már alig várja, hogy újra ott lehessen a Megyeri úton, Törőt ugyanis feldobja az egykori játszótársakkal, Dunai Antallal, Tóth Andrással, Noskó Ernővel való személyes találkozás.

– András egyelőre nem tér vissza a Magyar Honvédség Budakeszi úton lévő kórházába, tudniillik engem oda nem engednek be a Covid–19- fenyegetés miatt mondta Pintér István.