Gulácsi Péter után újabb sztárfocista mondott nemet a kapitánynak

Sorozatban érkeznek a lemondások, világsztárok hagyják ki az őszi meccseket. Gulácsi Péter után ők maradnak a klubjukban.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.05. 19:00
Gulácsi Péter világbajnok Marco Rossi

Idén már biztoan nem láthatjuk Gulácsi Pétert a magyar fociválogatottban. A magyar csapat kapusa maga kérte Marco Rossi szövetségi kapitány arra, hogy tekintsen el szerepeltetésétől a nemzeti csapat négy őszi meccsére. Kihagyja a Nemzetek Ligája két-két októberi és novemberi találkozóját. Gulácsi Péter közleményében azt írta, március előtt újra egyeztet majd a kapitánnyal az esetleges folytatásról. Egyelőre tehát nem garantált, hogy a Lipcse hálóőre ott lesz-e a világbajnoki selejtezőkön.

Gulácsi Péter (jobbra) marad a válogatott kapujában, vagy újra Dibusz Dénes váltja?
Gulácsi Péter (jobbra) helyett Dibusz Dénes lesz a válogatott kapusa az ősszel (Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport)

Mostanra kiderült, nem csak Gulácsi hagyja ki a Nemzetek Ligája-meccseket.

Gulácsi Péter és a többiek 

A franciák csupa rossz híreket kaptak a héten. Antoine Griezmann bejelentette, végleg lezárta válogatott karrierjét. A szintén világbajnok Kylian Mbappé ugyancsak kihagyja az októberi meccseket, így Budapestre sem jön az izraeliek elleni találkozóra. A legújabb bejelentés a belgák karmesterétől, Kevin De Bruynétől érkezett: Domenico Tedesco arról beszélt, a Manchester City középpályása sérülései és fizikai állapota miatt kérte a mellőzését az őszi meccsekről.

A magyar válogatott programja ősszel nem egyszerű: októberben Hollandia érkezik, majd Boszniába utazik a csapat. Novemberben Hollandia idegenben, Németország itthon lesz az ellenfél.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás