Gulácsi Péter stílusosan üzent a magyar válogatott meccsei után

Az RB Leipzig szombat délután folytatta idei remek szereplését a német bajnokságban, ezúttal a Mainzot győzte le idegenben 2-0-ra. Gulácsi Péter újabb találkozót hozott le gól nélkül, Willi Orbán pedig betalált az összecsapáson.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.19. 17:40
Willi Orbán Bundesliga Gulácsi Péter Mainz Leipzig

Az RB Leipzig remek játékkal tért vissza a válogatott szünetről és idegenben győzte le 2-0-ra a Mainzot a német labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. Az együttes két magyar játékosa ismét kulcsszerephez jutott a találkozón: Gulácsi Péter ismét kapott gól nélkül zárt, a Leipzig második gólját pedig Willi Orbán szerezte a 37. percben.

Gulácsi Péter, Willi Orbán, RB Leipzig
Willi Orbán (jobbra) és Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig újabb győzelmet aratott / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Gulácsi Péter és Willi Orbán továbbra is jó formában

A középhátvéd az Eredmenyek mutatói szerint kimagaslóan jól játszott a Mainz ellen, az oldal toronymagasan, 9,5-ös osztályzattal választotta meg a mezőny legjobb játékosának. Gulácsinak két kaput eltaláló lövést kellett hárítania, amit gond nélkül megtett. A 34 éves hálóőr egy újabb kapott gól nélküli összecsapással hívta fel magára a figyelmet azután, hogy korábban bejelentette, idén már nem lép többet pályára a magyar válogatottban.

Lisztes Krisztián újfent nem volt a Frankfurt keretének a tagja, csapata 2-1-es vereséget szenvedett a címvédő Leverkusentől. Szalai Attila szintén nem került be a Hoffenheim utazói közé, az együttes végül drámai meccsen, 3-1-re győzte le a Bochumot.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás