Szoboszlai Dominik nem kertel, leleplezte a Liverpool új edzőjét

Úgy tűnik, sikeres volt az edzőváltás a Liverpool labdarúgó-csapatánál. Szoboszlai Dominik az új vezetőedzőről, Arne Slotról beszélt.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.10.10. 09:00
Módosítva: 2024.10.10. 15:02
Szoboszlai Dominik Liverpool jürgen klopp

Szoboszlai Dominik szerint Arne Slot nyugodtabb személyiség, mint Jürgen Klopp. A német edző a meccseken élénkebben együtt élt a játékkal, beleszólt a meccsen történtekbe. A holland szakember nyáron vette át a Liverpool irányítását, és „csendesebb” figura – Klopp egy évvel a szerződésének lejárta előtt távozott. Úgy tűnik, a klubot nem viselte meg a váltás, az angol csapat minden sorozatban kiválóan teljesít – írja a Mirror.

Liverpool FC v Nottingham Forest FC - Premier League
Szoboszlai Dominik Fotó: NurPhoto via AFP

A magyar játékmester úgy véli, hogy Slot stílusa sokkal inkább a labdabirtoklásra összpontosít.

„Ha a Jürgen Klopp-érában labdát szereztünk, azonnal kapura törtünk, és megpróbáltunk gólt szerezni, ami tulajdonképpen működött is. Most az a különbség, hogy többet birtokoljuk a labdát, nyugodtabbak vagyunk, hátulról építkezünk. Tavaly Jürgen Klopp volt a csapat 12. embere. Ha tehette volna, kifut a pályára, és csinál néhány szerelést vagy bármit. Az új menedzser sokkal nyugodtabb. Tudja, hogy amit elterveztünk, valahogy működni fog” – idézte a Mirror Szoboszlait.

A Liverpool vezeti az angol bajnokságot, és a BL-ben két győzelemmel áll.

Meddig jutnak Szoboszlaiék?

A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is. BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás