Szoboszlai edzője nem kertelt: keményen megmondta a magáét magyar sztárjáról

Arne Slot nem titkolja, van miben fejlődnie légiósunknak. Szoboszlai Dominik jó adag dicséretet is kapott a milánói BL-rajtra készülő Liverpool edzőjétől.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
Szoboszlai Dominik Bajnokok Ligája AC Milan Arne Slot liverpool

Egy év szünet után, az AC Milan vendégeként tér vissza a Liverpool labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája főtáblájára, ráadásul vezetőedzője, a klub színeiben első BL-meccsére készülő Arne Slot 46. születésnapján. A holland tréner a helyszíni sajtótájékoztatóján személy szerint Szoboszlai Dominikről is elmondta a véleményét.

Szoboszlai Dominik (balra) és Arne Slot
Szoboszlai Dominik (balra) és Arne Slot (Fotó: Icon Sportswire)

Újságírói kérdésre válaszolva Slot elmondta, mit gondol magyar középpályásáról, aki az 50. tétmérkőzésén szerepelhet a klub mezében.

Szoboszlainak több gólt kell szereznie

„Szoboszlai Dominik mind a négy eddigi bajnokinkat végigjátszotta, és minden játékos fontosabbnak érzi magát, amikor játszik, mint amikor nem. Minden csapattagnak megvan a maga szerepe, de a szezon során mindannyian sokat fognak játszani, hiszen sok meccs vár ránk. Ő fontos játékos számunkra, különösen olyankor, amikor nincs nálunk a labda, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre.

Azt hiszem, amin még dolgoznom kell vele, az az, hogy még jobban részt vegyen a gólszerzésben és a gólhelyzetek teremtésében, ha jól emlékszem, az előző idényben három gólt szerzett a bajnokságban. Egy Liverpoolban játszó támadó középpályás esetében ennek a számnak emelkednie kell, de összességében nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy eddig teljesített.

„Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ha egy olyan csapatban játszik, ahol ennyi minőségi csapattárs van körülötte, akkor a végén több gólt is fog szerezni” – idézte a Magyar Nemzet Arne Slotot, aki a 2024/2025-ös szezon kezdetén vette át a Liverpool irányítását.

A keddi BL-program:

18.45: Juventus–PSV Eindhoven (tv: Spor1)
18.45: Young Boys–Aston Villa (tv: Sport2)
21.00: Sporting Lisboa–Lille
21.00: Real Madrid–Stuttgart (tv: Sport1)
21.00: AC Milan–Liverpool
21.00: Bayern München–Dinamo Zagreb (tv: Sport2)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás