A végére kiderült, Szoboszlai Dominik ezért volt cserejátékos

A magyar középpályás a szezonban először nem volt bajnokin a Liverpool kezdőcsapatának tagja. Szoboszlai Dominik nagyon kellett csereként is.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.05. 15:35
Szoboszlai Dominik bajnoki csere

Először kezdett a kispadon bajnokit Szoboszlai Dominik az idei szezonban. A Liverpool magyar játékosa nem volt ott a Crystal Palace elleni idegenbeli meccsen a kezdőcsapatban. Hamar kiderült, hogy miért döntött így Arne Slot menedzser, aki Szoboszlaihoz hasonlóan Andy Robertsont és Luis Diazt is jegelte. Az első félidőben Diogo Jota megszerezte a vezetést a Poolnak, majd a szünetben jött a változtatás, az addig pihentetett Szoboszlai Alexis Mac Allistert váltotta a középpályán.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik egy félidőt kapott a meccsen Fotó: AFP

Arne Slot menedzsert az elmúlt hetekben többször is figyelmeztették, rotálnia kell, pihentetnie kell az alapembereit. Ezért döntött úgy a holland szakember, hogy mindkét félidőben pihentet embereket.

Szoboszlai Dominik és társai megtartották az előnyt

A második félidőben a Crystal Palace hajtott az egyenlítésért, de a Liverpool hősiesen harcolva megtartotta a három pontot és a tabellán az első helyet. Szoboszlai Dominik a Liverpoolban eddig mind a hét bajnokin játszott.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás