Túl sok volt a buli, kirúgták a magyar válogatott focistát

Óriási tehetségnek tartották, de évek óta nem találja a helyét. Varga Kevin felelőtlen cselekedete után azonnal távozik.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.03.
Varga Kevin magyar válogatott foci

Újra klub nélkül maradt Varga Kevin magyar válogatott labdarúgó. A csatár Erdélyben, a Sepsinél próbált közönségkedvenc lenni, ám ez sajnos nem sikerült. Sőt, magatartásbeli problémák miatt is kellett most távoznia.

Varga Kevin itthon a Debrecenben focizott (Fotó: KOVÁCS PÉTER)

Varga magyar válogatott társával, Kecskés Ákossal került nehéz helyzetbe még augusztusban. A páros túl sokáig bulizott, s elkéstek egy összetartásról. Vélhetően ez is közrejátszott most abban, hogy Varga szerződését felbontották a klubnál, ahol a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Strock az edző.

Az Origo beszámolója szerint a debreceni nevelésű játékos 2020-ban a török Kasimpasához igazolt, majd megfordult a Hatayspor és a svájci Young Boys együttesében is, mielőtt tavaly februárban visszatért a hajdúságiakhoz. A tavaszi szezon után azonban ismét külföldre, a ciprusi Apollón Limasszolhoz írt alá, melynek színeiben ősszel mindössze kilencszer kapott játéklehetőséget, de egyetlen találkozót sem játszott végig. Idén januárban igazolt a Sepsihez, melynek színeiben összesen 24 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett és kiosztott egy gólpasszt is.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás