Kiderült a tervük, csúnyán felsülhetnek az angolok a Fradi stadionjában

Csütörtökön fogadja a Ferencváros az angol Tottenhamet az Európa-ligában. Több vendégdrukker a Fradi szektoraiba venne jegyet, kérdés, sikerülhet-e ez nekik.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.27. 15:00
Fradi tottenham stadion

A belgiumi vereség után október 3-án, csütörtökön folytatja az Európa-ligát a Ferencváros. A Fradi a Groupama Arénában fogadja az angol Tottenham együttesét. A londoni klub szerte Európában népszerű, a vendégszektorba el is kezdődött a jegyárusítás. Főleg azok juthatnak be, akik eleve bérlettel rendelkeznek a Spurs meccseire. Vannak azonban olyanok is, akik Európa más pontjairól a hazai szektorba érkeznének, s onnan szurkolnának a Tottenham együttesének.

Fradi
A Fradi csütörtökön fogadja az angolokat Fotó: Ladóczki Balázs/Origo

Több fórumon is téma, hogy hogyan lehet bejutni a Fradi stadionjába. Az angol foci, vagy éppen a londoni csapat szerelmesei érkeznének a meccsre, akár a hazai szurkolók közé is. A Tripadvisor oldalán azt a tanácsot osztotta meg egyikük, hogy a Groupama Arénánál kell regisztrálni, s ezek után bárki vehet jegyet a  a mérkőzésre – persze ameddig van belépő. Ez alapesetben így igaz, de úgy tudjuk, a nemzetközi találkozóknál a Fradinál külön figyelnek arra, hogy kiszűrjék azokat, akik a vendégeknek szurkolnak a hazai szektorokból. 

 

Szigorú a Fradi

Úgy tudjuk, Angliából érkező drukkerek egyáltalán nem léphetnek be a stadion hazai szektoraiba, mindenki másnál a szervezők arra figyelnek, hogy ne legyen rajtuk Tottenham-mez, vagy ne viselje a londoni klub sálját, bármely szurkolói termékét. A Ferencváros–Tottenham-meccset október 3-án, 18.45-kor játsszák.

Dübörög az EL!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás