Elég volt! A Fradi meccse előtt rúgták ki az edzőt

Hat nap sincs a Ferencváros Európa-liga rajtjáig, amikor váratlan lépésre készült az ellenfél. A belga Anderlecht a Fradi elleni találkozó előtt vált meg mesterétől.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.19. 15:50
Módosítva: 2024.09.19. 15:57
Fradi európa-liga vezetőedző

Napok óta hallani lehetett róla, de mégis megdöbbentő a lépés. Hat nappal a Fradi elleni meccs előtt rúgták ki a belga Anderlecht vezetőedzőjét. A két csapat jövő szerdán, szeptember 25-én egymás ellen kezdi meg a sorozat főtábláját, az pedig eldőlt, hogy immár a vezetőedző Brian Riemer nélkül.

Fradi
A Fradi Belgiumban kezdi meg a nyolcmeccses főtáblát – Fotó: Nemzeti Sport

A bajnokság 7. fordulójában elszenvedte első vereségét az Anderlecht, a gárda az Genktől kapott ki 2-0-ra. Az Anderlecht vezetősége pedig úgy látta, hogy a csapat, amely a 4. forduló után még a Jupiler League élén állt, gödörbe került, és onnan nem Brian Riemer edző fogja tudni kirángatni őket, ezért azonnali hatállyal kirúgták a 45 éves dán edzőt – írja az Origo

Pocsék formában készülnek a Fradi ellen

Az Anderlecht jelenleg hárommeccses nyeretlenségi sorozatban van (két döntetlen, egy vereség), és a Genk, a Club Brugge és a Charleroi mögött már csak negyedik a tabellán.

Riemer 21 hónapot töltött a lila-fehérek kispadján, ez idő alatt 76 meccsen irányította őket, ami idő alatt egy-egy bajnoki és kupaezüstérem jutott a csapatnak. A dán edző helyét az eddig az utánpótlásban dolgozó David Hubert veszi át.

A Fradi az Európa-ligában nyolc meccset játszik, az elsőt az Anderlecht ellen.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás