Tragikus hírt kapott az olimpiai bajnokunk; vele látták Milák Kristófot

Milák Kristóf remek hangulatban érkezett vissza Budapestre, ahol világhírű énekesnővel találkozott. Szoboszlai Dominik egy éve mutatkozott be a Liverpoolban, Márton Viviana viszont szörnyű hírt kapott az aranyérme után. A Metropol e heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.18.
Módosítva: 2024.08.18.
Milák Kristóf Szoboszlai Dominik Olimpia 2024 Márton Viviana liverpool

Milák Kristóf 100 méter pillangón arany, 200 méter pillangón pedig ezüstérmet szerzett a párizsi olimpián. A 24 éves sportoló az ötkarikás játékokon szemmel láthatóan jól érezte magát és egyre felszabadultabbá vált. A bajnok hétfőn az aranygéppel érkezett haza Budapestre, majd a Puskás Aréna mellett köszöntötte az őket ünneplő drukkereket. Milákot az édesanyja, Ildikó várta az arénánál, hosszasan ölelte magához a fiát. A szurkolók között feltűnt Miklósa Erika világhírű opera-énekesnő is, aki közös fotót készített a bajnokkal.

MIKLÓSA Erika; MILÁK Kristóf
Milák Kristóf Miklósa Erikával fotózkodott – Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Szoboszlai Dominik tavaly nyáron mindenkit sokkolt azzal, hogy 70 millió euróért (26 milliárd forint) a világ egyik legjobb csapatához, a Liverpoolhoz igazolt. 2023. augusztus 13-án játszotta le első tétmeccsét a Vörösök mezében, ráadásul rögtön egy rangadóval nyitott a Chelsea otthonában. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdő volt a Pool középpályáján, s végig a pályán tartotta őt Jürgen Klopp, a Liverpool akkori menedzsere. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. Első szezonja vegyesen sikerült a 23 éves középpályásnak. A nagyszerű őszi formája után télen kétszer is megsérült, ami miatt tavaszra elvesztette a lendületét.

Márton Viviana mindössze 18 évesen, taekwondóban szerzett olimpiai bajnoki címet. A sportolónő az elmúlt napokban az elképesztő sikerét ünnepelte meg ikertestvérével, a szintén taekwondózó Márton Luanával ünnepelt. Azonban a boldogságra most egy súlyos tragédia vet árnyékot: meghalt Viviana és Luana nagypapája. A hírt Dunai Ede osztotta meg. 

„Felfoghatatlan, tragikus hírt kaptam néhány perccel ezelőtt. Elhunyt Kiss »Toto« Zoltán, a Toto Box Promotion szíve-lelke. Totóval vasárnap beszéltem utoljára, nem véletlenül. Ő ugyanis a nagypapája a friss olimpiai bajnokunknak, Márton Vivianának. Gratuláltam ehhez a nagyszerű sikerhez, ő pedig annyit mondott, hogy most nincs nála boldogabb ember a világon. Hétfőn pedig sietett Vivi és ikertestvére, Luana elé a repülőtérre. Akkor megígérte, hogy még a héten bemutat az újdonsült aranyérmesnek. Ehhez képest ma pedig...” – írta posztjában.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás