Sötét árnyék vetül az örömre: tragikus hírt kapott olimpiai bajnokunk, Márton Viviana

Nem sokáig örülhetett felhőtlenül a győzelmének Márton Viviana. Elhunyt imádott nagypapája.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.13.
Márton Viviana nagypapa gyász

Egycsapásra sztár lett hazánkban az eddig szinte ismeretlen 18 éves sportoló, Márton Viviana, akiről immáron köztudott, hogy Tenerifén, vagyis a Kanári-szigeteken született (nem véletlen, hogy a magyar zászló mellett az a lobogó is előkerült), napjainkban Madridban él a családjával, és ikertestvérével Luanával. 

MÁRTON Viviana
Fotó: Illyés Tibor

A lányok kaptak egy kis "kimenőt", a család a Balatonon nyaral a 2024-es olimpiai sikerek után. Azonban a boldogságra most egy súlyos tragédia vet árnyékot: meghalt Viviana és Luana nagypapája.

A hírt Dunai Ede osztotta meg. "Felfoghatatlan, tragikus hírt kaptam néhány perccel ezelőtt. Elhunyt Kiss "Toto" Zoltán, a Toto Box Promotion szíve-lelke. Totóval vasárnap beszéltem utoljára, nem véletlenül. Ő ugyanis a nagypapája a friss olimpiai bajnokunknak, Márton Vivianának. Gratuláltam ehhez a nagyszerű sikerhez, ő pedig annyit mondott, hogy most nincs nála boldogabb ember a világon. Hétfőn pedig sietett Vivi és ikertestvére, Luana elé a repülőtérre. Akkor megígérte, hogy még a héten bemutat az újdonsült aranyérmesnek. Ehhez képest ma pedig..." - írta posztjában.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás