Máris munkában a Fradi sztárjai, ennyit pihentek az Eb után

Ketten, Dibusz Dénes és Botka Endre ott lesznek a Ferencváros focicsapatának második ausztriai edzőtáborában. Hamarosan jön az első tétmeccs a BL-ben.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.04.
Ferencváros Dibusz Dénes sportfogadás bajnokság

Három ferencvárosi focista volt ott az Európa-bajnokságon Marco Rossi keretében. A magyar válogatott tagjai múlt csütörtökön, a kiesés után utaztak haza, így Dibusz Dénes és Botka Endre csak hat napot pihenhetett szeretteivel. Mindketten már csütörtökön csatlakoznak a Fradi ausztriai edzőtáborába utazó keretéhet. A harmadik játékos visszatérésére még várni kell, Varga Barnabás a skótok elleni sérülése után otthonában, Szentpéterfán gyógyul.

DIBUSZ Dénes; BOTKA Endre
Botka Endre és Dibusz Dénes nem sokat pihenhettek Fotó: Illyés Tibor

Július 4-én, csütörtökön újra útra kel az előző hat magyar bajnoki idényt megnyerő Ferencváros, amely a következő mintegy két hétben szintén Ausztriában, ám az előző helyszínhez képest jóval messzebb, Kelet-Tirolban folytatja felkészülését - írja a Magyar Nemzet. A visszatérő fradisták közül Dibusz nem védett az Európa-bajnokságon, míg Botka a skótok ellen 1-0-ra megnyert találkozón volt a kezdőcsapat tagja. 

A Fradi számára hamarosan kezdődik a Bajnokok Ligája, mégpedig a második selejtezőkörrel. A Ferencváros ellenfele a walesi bajnok The New Saints, valamint a montenegrói aranyérmes FK Decic párharcának továbbjutója lesz. A mérkőzéseket július 23–24-én, illetve július 30–31-én játsszák. A pontos időpont jelenleg még nem ismert, az viszont már tudható, hogy az FTC hazai pályán, a Groupama Arénában kezd. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás