Hazaért a válogatott, megható Rossi-üzenet a jövőről

Simone Rossi szívderítő sorokat küldött az édesapjának, aki délelőtt még baljóslatúan beszélt a jövőjéről.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.06.27.
Marco Rossi foci Eb 2024 Simone Rossi magyar válogatott

Csütörtök délután hazaért Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott, miután előző éjjel biztossá vált: nem folytathatja az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Marco Rossi szövetségi kapitánynak megható üzenetet küldött a fia.

Marco Rossi
Marco Rossiban még nagy a csalódás, de fia szerint ebből jön a tanulás és az újakezdés is           Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet

Az OSC-ben vízilabdázó Simone Rossi az Instagramon megosztotta azt az ikonikus fotót, amelyen édesapja – a Skócia ellen a 100. percben megnyert (1-0) csoportmeccs lefújása után – önfeledt boldogsággal öleli magához Bolla Bendegúzt, Schäfer Andrást és Szalai Attilát. Ahogy a válogatott szakvezetője a délelőtti, még németországi sajtótájékoztatóján elárulta: alighanem ez volt az egyetlen igazán felszabadult pillanata a számára végig rendkívül stresszes Eb-n.

Talán éppen ezért a fia amondó:

Ennek a képnek kell megmaradnia erről az Európa-bajnokságról!

Itt születnek újjá az álmaink és reményeink, és ez az a pont, ahonnan újrakezdjük

– írta Simone Rossi a fenti fotóról.

– Kemény és fárasztó volt az út, de hosszú távon láthattok eredményeket és javulást. Sajnos nem a legjobban kezdtétek ezt a nagyszerű eseményt, és akadtak kegyetlen epizódok, de az öröm, amit adtatok, kitörölhetetlen marad azemlékezetünkből. Mert a nap végén erről szól a foci, mindenit össze tud hozni az érzelmeken keresztül! A legnagyobb csalódásokból lesznek a legjobb leckék. Most nagy a csalódás, de csak azért, mert mindannyiunkban él a remény, de biztos vagyok benne, hogy 

a jövő mindegyikteknek tartogat még nagy dolgokat! Neked, Papa és ennek a válogatottnak minden játékosa számára!

Ezek a "hajrámagyarok" és "sose add fel"-hashtaggel zárt, sokat sejtető, optimista szavak már csak azért is szívderítőek, mert Marco Rossi délelőtt még a jövőjét illetően is meglehetősen bajlóslatúan beszélt:

"Nekem nehéz most a jövőre gondolnom rövid és hosszútávon, tiszta fejjel kell megtennem, mert most inkább stresszes vagyok" – mondta akkor olasz-magyar szövetségi kapitányunk, aki 2018 óta irányítja a válogatottat.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás