Újabb belépők váltak elérhetővé a labdarúgó Eb-re, mutatjuk, hogyan juthatsz hozzá!

Jó hírt kaptak azok a szurkolók, akik a helyszínen buzdítanák a magyar labdarúgó-válogatottat a június 14-én kezdődő kontinenstornán, de lemaradtak a jegyről: most újabb belépők találnak gazdára az UEFA-tól. Mutatjuk, hogyan juthatsz hozzá!



Megosztás
Szerző: GUY
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Európa-bajnokság sport Marco Rossi

Már csak egy bő hetet kell várni arra, hogy Európa egy teljes hónapon át futball-lázban égjen. A nyitómeccsel, azaz a Németország–Skócia-találkozóval június 14-én, pénteken rajtol el a torna, és rögtön másnap a magyar labdarúgó-válogatott is pályára lép: Svájc ellen.

Szalai Attila (jobbra, Szoboszlai Dominik és Nagy Ádám mellett) a válogatottból kirobbanthatatlan
A magyar labdarúgó-válogatott sorozatban a harmadik kontinenstornára jutott ki. Szoboszlaiék június 15-én, Svájc ellen kezdik a tornát Fotó: Nemzeti Sport

 

Nagy az érdeklődés a magyar csapat iránt

Persze Szoboszlaiék sorozatban harmadik Eb-szereplése a magyar futballdrukkereket sem hagyta hidegen: hatalmas volt a túljelentkezés a csapat meccseire szóló jegyekért, így borítékolható volt, hogy az értékesítés első köre után sokan lesznek csalódottak. Most azonban újra nyitott a lehetőség azok előtt, akik korábban lemaradtak az Eb-belépőről!

Csekkold a leveleidet!

Azok, akik a sorsoláson alapuló jegyértékesítés honlapján regisztrálták az e-mail-címüket, de első körben nem kaptak jegyet, most levelet kaptak az UEFA-tól. Az európai szövetség arról tájékoztatja a címzetteket, hogy az UEFA hivatalos honlapján újabb jegyek kerültek értékesítésre! Vagyis aki korábban csalódott, annak most érdemes átfutnia a beérkező leveleit, mert nincs még veszve minden, és akár már a jövő héten a helyszínen lehet buzdítani a magyar válogatottat. Ehhez nem kell mást tenni, mint felkeresni az Európai Labdarúgó Szövetség, azaz az UEFA hivatalos honlapját, majd onnan a jegyértékesítés menüpont alatt körülnézni.

Az utolsó hazai meccsre már nincs jegy

Azt, hogy milyen felfokozott érdeklődés kíséri a magyar labdarúgó-válogatottat, jól mutatja, hogy Marco Rossi csapatának utolsó hazai felkészülési mérkőzésén is telt ház lesz. 

ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik
Telt ház búcsúztatja majd szombaton Debrecenben, Izrael ellen Marco Rossi csapatát Fotó: Illyés Tibor

Az Izrael elleni összecsapást június 8-án, szombaton a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik. A Magyar Labdarúgó Szövetség szerdán jelezte ugyan, hogy a stadion vendégszektorát is hazai szurkolók foglalhatják el szombaton, ezért korlátozott számban ismét kaphatók voltak jegyek az utolsó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésére, de ezeket szinte azonnal el is kapkodták. Kijelenthető, hogy itthon már tombol a futball-láz!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás