Látványos akció, végre kiderült, mit rejt Szoboszlai menüje

Szoboszlai Dominik újfent egy jelentős márkával kollaborált, menüje hamarosan kapható lesz a magyarországi üzletekben. A magyar válogatott csapatkapitányának a gyorséttermi cég jelentős felhajtást csinált.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.03.
Duna Szoboszlai Dominik menü foci Eb 2024

Szoboszlai Dominik napról napra egyre ismertebbé válik. Instagram-oldalát kapásból 2,4 millió ember követi, a népszerűség pedig azt eredményezi, hogy egyre nagyobb márkáktól érkezik hozzá megkeresés. A nyári Európa-bajnokság egyik főtámogatója a McDonald's lesz, emiatt pedig egy különleges ajánlatot hozott a magyarországi drukkereknek.

Kiderült, miből fog állni Szoboszlai menüje Fotó: Micheller Szilvia

Június 4-étől ugyanis országszerte elérhető lesz a Domi Meal. A névből nem nehéz kitalálni, hogy ez bizony a magyar válogatott csapatkapitányának a kedvenc fogásait vonultatja fel. Nemrég kiderültek az összetevők: a csirkés McCrispy mellé közepes burgonya és chilis-majonézes szósz dukál, üdítőként pedig vaníliaízű shake-re esett a választás.

@mcdonaldshu

Neked is beadja? Domi június 4-én beíveli a Mekis kedvencét. *Az ajánlat 2024.06.04-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el a magyarországi McDonald's éttermekben, kivéve a Budapest Parkban lévő éttermet és a Budapest Eiffel téren ideiglenesen működő McDonald’s egységet. A menü tartalma: 1 db McCrispy®, 1 db közepes burgonya, 1 db 0,4l-es shake választható ízben, 1 db Chilis-majonézes szósz. A képek illusztrációk. #meki #fyp #mcdonalds #mcdonaldshu #mcdonaldstiktok #domimekiskedvence

♬ eredeti hang – Meki® - Meki®

A Mandiner szúrta ki, hogy a Duna felett, a Lánchíd közelében egy gigantikus McDonald‘s papírzacskó jelent meg, amelyet egy helikopter lógatott. A zacskón az a felirat volt látható, hogy: "Domi Mekis kedvence", mellé pedig még egy Szoboszlait ábrázoló fotó is felkerült rá.

@mcdonaldshu

A Domi Mekis kedvence menü június 4-től az éttermeinkben.

♬ eredeti hang – Meki® - Meki®

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás