Hiába nézték a magyarok Eb-meccseit, 10-ből 7 ember mégis megbukik ezen a teszten!

10 kérdés, amire illene tudnod a választ, ha te is végignézted a magyar fociválogatott három mérkőzését a 2024-es Európa-bajnokságon.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.06.29.
kvíz válogatott foci Eb 2024

Németország és Svájc mögött, Skóciát megelőzve, három ponttal csoportja harmadik helyén zárt a magyar fociválogatott a 2024-es Európa-bajnokságon. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata számára ez végül nem jelentett továbbjutást, azonban így is okoztak felejthetetlen pillanatokat a magyar szurkolók számára. Elég csak Csoboth Kevin győztes góljára gondolni a skótok elleni meccsen. Sajnos azonban más miatt is emlékezetes marad a torna, Varga Barnabás súlyos sérülése például nemcsak Magyarországot, hanem az egész kontinenst sokkolta. De a svájciak elleni meccs első félidejére sem szívesen emlékeznek vissza a honi drukkerek… Sokan azt gondolják, kívülről fújják a három csoportmérkőzés történéseit, a többség mégsem tudja hiba nélkül megfejteni az alábbi kvízt. Teszteld a tudásod!

1.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
1. Csoboth Kevin a 100. percben szerezte meg a magyar válogatott győztes gólját Skócia ellen. Kinek a helyére állt be csereként és hányadik percben?
2.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
2. Öt magyar labdarúgó is kapott sárga lapot a Skócia elleni mérkőzésen. Ki volt az, aki pályára sem lépett, mégis figyelmeztetésben részesült a kispadon?
3.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
3. Varga Barnabást hosszú percekig ápolni kellett és több arccsontja eltört, miután ütközött a skótok kapusával. Mi előzte meg a szituációt?
4.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
4. Óriási felháborodást váltott ki a magyarok körében, hogy a németek elleni mérkőzés első gólja előtt a játékvezető nem fújt a sípjába egy Willi Orbán ellen elkövetett szabálytalanság miatt. Milyen nemzetiségű volt a bíró?
5.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
5. Marco Rossi Németország ellen kihasználta mind az öt cserelehetőségét, de ki az, akit végül nem küldött a pályára azon a mérkőzésen?
6.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
6. Az első félidő végén gólt szerzett a magyar válogatott a németek ellen, de les miatt nem adták meg azt. Kinek a gólját vették el?
7.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
7. Varga Barnabás szerezte a magyar válogatott első gólját az idei foci Eb-n, a Svájc elleni mérkőzés 66. percében. Ezzel volt 2-1. A találat után Marco Rossi rögtön cserélt egyet. Ki érkezett, és kinek a helyére?
8.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
8. A svájciak közül már az 5. percben „besárgult” egy játékos a mieink ellen, de magyar focista egészen a 69. percig nem kapott sárga lapot. Ki volt az, aki elsőként részesült figyelmeztetésben tőlünk?
9.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
9. Svájc egy magyar védelmi hibát kihasználva döntötte el végleg a 3 pont sorsát, és állította be a 3-1-es végeredményt. Hányadik percben lőtt Gulácsi kapujába Embolo?
10.
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
10. Négy magyar focista végigjátszotta mind a három csoportmérkőzést. Az első perctől az utolsóig pályán volt Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán is, de ki volt a negyedik?

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás