Mbappé megtörte a csendet, nagy bejelentésre készül

Boldogan távozhat Kylian Mbappé a Paris Saint-Germaintől. Csapatával 2-1-re legyőzte az Olympique Lyont a Francia Kupa döntőjében. Ezt követően a világbajnok támadó elmondta, hamarosan bejelenti, hol folytatja a pályafutását.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.27.
Kylian Mbappé Real Madrid Paris Saint-Germain sportfogadás bejelentés

Kylian Mbappé 2017-ben igazolt a Paris Saint-Germainhez. A bajnokságot hatszor sikerült megnyernie a csapatával, a hőn áhított Bajnokok Ligája-serleg azonban örök álom maradt számára a PSG-ben. Két héttel ezelőtt a 25 éves támadó bejelentette, hogy távozik a francia sztárcsapattól.

Kylian Mbappé kupagyőzelemmel búcsúzott a Paris Saint-Germaintől / Fotó: AFP

A 256 góljával klubrekorder csatár szép emlékkel búcsúzott, a múlt hétvégén a PSG 2-1-re legyőzte az Olympique Lyont a Francia Kupa döntőjében. A PSG ezzel három év után nyerte meg újra a sorozatot. A lefújást követően Mbappé érzelmes beszédet mondott.

„Egy döntő volt, amelyet végül sikerült megnyernünk, ezért nagyon boldog vagyok. Sok év, rengeteg jó emlék. Emelt fővel távozhatunk, ráadásul egy trófeával, és csak a pozitív dolgokat visszük magunkkal” – mondta a Kylian Mbappé, amit az Origo szemlézett. A világbajnok támadó vélhetően a Real Madridhoz fog igazolni, ám hivatalos megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban. A villámléptű futballista azonban mindenkit izgalomba hozott, ugyanis elárulta, közel az újabb szenzáció:

Úgy gondolom, hogy mindennek megvan a maga ideje. Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom. Néhány nap múlva, úgyhogy szerintem nincs gond.

Mbappé összesen 308 tétmérkőzésen játszott Párizsban. A Real Madridnál olyan csapattársai lehetnek a támadószekcióban, mint Jude Bellingham, Rodrygo és Vinícius Júnior, ezzel Florentino Pérez klubelnök egy újabb „Galaktikus”-érát teremtene meg.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás