Áll a bál a Bajnokok Ligájában! Kinyírta a bíró a PSG-t?





Lenullázta a Dortmund a franciákat. Újra döntős a német csapat a BL-ben.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.05.08.
Módosítva: 2024.05.08.
Borussia Dortmund siker BL sportfogadás

Harmadszor jutott a Bajnokok Ligája fináléjába a Borussia Dortmund focicsapata. A német bajnokságban "csak" ötödik helyen álló sárga-feketék két meccsen is lenullázták a Paris Saint-Germaint, a hazai siker után Párizsban Mats Hummels fejesgóljával nyertek 1-0-ra az elődöntő visszavágóján. A franciáknak közel 30 próbákozásuk volt, de nem tudták bevenni a Dortmund kapuját.

Hatalmas német öröm Párizsban Fotó: AFP

A franciák ugyanakkor Daniele Orsato játékvezetőt ekézik, egy tizenegyest kérnek rajta számon. Az nem kérdés, hogy Dembelét buktatták, ugyanakkor tizenegyes helyett csak szabadrúgást kaptak ezért az esetért.

A meccs után Kylian Mbappé helyzetekről, baészerencséről is büszkeségről beszélt:

Jól játszottunk, de két meccsen rengeteg helyzetet hagytunk ki. Be kellett volna találnunk, s akkor minden máshogy történt volna. Így is büszkék lehetünk a teljesítményre

- mondta Mbappé, aki a szezon végén jó eséllyel távozik a klubtól.

A Dortmund 1997-ben már megnyerte a BL-t, akkor a Juventust 3-1-re győzték le. 2013-ban a Wembley stadionban elbukták a döntőt a Bayern München ellen, érdekesség, hogy az idei döntő is a Wembleyben lesz. Az ellenfél a Real Madrid, vagy a Bayern München, szerda este ez is kiderül (21.00, M4 Sport). Madridban 2-2-ről folytatódik a párharc.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás