„Ezt kikérem magamnak!" - Lipcsei Péter bepöccent a vádakra

Óriási a tét a labdarúgó NB II hétvégi, utolsó fordulójában. Két Fradi-legenda, Gera Zoltán és Lipcsei Péter vezetőedzőként egymás ellen meccsel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.25.
Lipcsei Péter Gera Zoltán Soroksár sportfogadás Vasas

Vasárnap véget ér az NB II 2023/2024-es idénye, amely még két izgalmas kérdést tartogat: a második feljutóét és egy kiesőét. Ha a Győr pontot szerez Ajkán, akkor a zöld-fehér alakulat feljut az NB I-be. Ez azt jelenti, hogy a győrieknek a saját kezükben van a sorsuk. Ha azonban vereséget szenvednek, akkor a Vasas-Soroksár meccsre (vasárnap, 17.30) szegeződnek a szemek, mert egy győzelemmel az angyalföldi csapat jutna fel - csak akkor, ha a Győr kikap Ajkán.

Lipcsei Péter
Fotó: Koncz Márton

A Vasast Gera Zoltán, a Soroksárt Lipcsei Péter irányítja. Két Fradi-legenda, akik korábban együtt játszottak. Éppen ezért beindult a szurkolók fantáziája és úgy vélik, a Soroksár "leadja" a pontokat a Vasasnak. Lipcsei Péter ezt kikéri magának - írta a Magyar Nemzet.

"Rengeteg badarságot hallottam az utóbbi egy hétben arról, hogy a Soroksár majd biztosan gond nélkül megadja magát Gera Zoliéknak. Ezt kikérem magamnak! Nyilván erről szó sincsen. A Vasas a jobb együttes, jobb játékosok alkotják, ennek ellenére azt kértem a csapatomtól, hogy vasárnap mindenki hozza ki magából a száz százalékot. Bízom a játékosaimban, szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát, ez a célunk. Nem titok: a Soroksár nem dúskál anyagiakban, az év végi helyezésünktől is függ, hogy mekkora összeget kapunk a hazai szövetségtől. Szeretnénk az első tízben végezni, ez a motivációnk, hogy minél feljebb fejezhessük be az idényt." - mondta Lipcsei.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás