Verseny a sztárcsapatért, újra munkába állhat a Fradi bukott edzője





Erősen inog a kispad Mihail Galakcionov alatt az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkvánál. Az egyik lehetséges utódjelölt a Fraditól 2023 júliusában távozó Sztanyiszlav Csercseszov.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.04.
Sztanyiszlav Csercseszov Lokomotiv Moszkva marko nikolics sportfogadás

Sztanyiszlav Csercseszov 2021 decemberében vette át a Ferencváros irányítását, a klubbal kétszer nyerte meg a magyar bajnokságot, egyszer pedig a Magyar Kupát, az Európa-ligában tavaly a nyolcaddöntőig jutott. 2023 tavaszán azonban hullámvölgybe került a csapattal, júliusban pedig a feröeri Klaskvíktől esett ki a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ez az állásába került.

Csercseszovot érezhetően máig bántja a menesztése
Sztanyiszlav Csercseszov 2015 után újra orosz klubcsapatnál dolgozhat Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

Csercseszov azóta munkanélküli, azonban könnyen lehet, hogy hamarosan egy új kihívás elé néz. A háromszoros orosz bajnok Lokomotiv Moszkva az Orosz Kupa negyeddöntőjében szenvedett 1-0-s vereséget az Uraltól, ezzel búcsúzott a sorozattól. A bajnokságban az ötödik helyen áll, Mihail Galakcionov vezetőedzővel pedig nem jönnek az igazán kiemelkedő eredmények, ezért az orosz szakember beadta a felmondását. A klub ezt első körben visszautasította, de a szerződése idén június 30-án egyébként is lejár, így igencsak kevés esély van a közös folytatásra.

A championat.com arról ír, hogy a legfőbb utódjelölt Csercseszov, aki orosz klubcsapatot legutóbb 2015-ben irányított (Dinamo Moszkva). Tavaly szeptemberben a Lokomotiv még nem kért belőle, most azonban az orosz portál információ szerint vele képzelik a folytatást. Érdekesség, hogy a másik opció Marko Nikolics, aki 2017 és 2019 között a Fehérvár vezetőedzője volt. Vele kapcsolatban azonban problémás, hogy jelenleg élő szerződéssel rendelkezik a Shabab al-Ahlinál (Egyesült Arab Emírségek).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás