Durván belerúgott Sztankovicsba a bukott Fradi-edző

Sztanyiszlav Csercseszovnak még mindig fájhat a menesztése. A ferencvárosi időkről kérdezték, nem minden él nélkül válaszolt.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.01.12.
Sztanyiszlav Csercseszov nb1 Dejan Sztankovics edző Fradi

Odaszúrt az FTC labdarúgócsapatának és utódának, Dejan Sztankovicsnak a zöld-fehérek korábbi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov. 

Csercseszovot érezhetően máig bántja a menesztése
Csercseszovot érezhetően máig bántja a menesztése       Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A tavaly szeptemberben kinevezett szerb szakvezető irányításával egyelőre hullámzó teljesítményt nyújt a magyar bajnoki címvédő. A harmadik számú európai kupasorozatban, a Konferencia-ligában ugyan második helyen továbbjutott a csoportjából (a nyolcaddöntőben a görög Olimpiakosszal csaphat össze), de az NB I-ben a Paks mögött másodikként telel a Fradi. Ebbe kapaszkodott bele a máig munka nélküli Csercseszov, aki az orosz Szport-Ekszpressznek nyilatkozva élcelődött.

– Nem nézek meccseket, de 

néha megnézem a magyar bajnokság állását. A Ferencváros a második helyen ment a téli szünetre. 2022-ben, velünk még első volt, úgy emlékszem, vagy tízpontos előnnyel (valójában 14 ponttal – a szerző) a legközelebbi üldöző előtt. Olyan rossz munkát csak nem végeztünk akkor Budapesten…

Ugyanakkor az is világos, hogy voltak hibák és vereségek. A Bajnokok Ligája selejtezőjében, a feröeri Klaksvik elleni kiábrándító hazai zakó vezetett a távozásomhoz. De ilyen egy edző sorsa: tegnap még a csúcson vagy, holnap pedig már ki is rúghatnak

– lamentált Csercseszov.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás