Tényleg magának köszönheti? Ezért bántják Szoboszlai Dominiket

Tavaly nyáron alig ismerték őt, ma pedig sztárnak tartják Angliában Szoboszlai Dominiket, aki a saját bőrén tapasztalja a brit sajtó kíméletlen bánásmódját. Örülnie kéne a kritikáknak, mert ez azt jelenti, magasabb polcra helyezték, és többet várnak tőle? Erről beszélgettünk a Magyar Nemzet, az Origo és a Metropol legújabb podcastjében.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.16.
Szoboszlai Dominik Liverpool sportfogadás

Két hét alatt óriásit változott a Liverpool helyzete. Az utóbbi három tétmeccsén nyeretlen maradt, a Premier League éléről a harmadik helyre csúszott, az Európa-liga esélyeseként pedig odahaza kapott ki 3-0-ra az Atalantától, és ezzel szinte lehetetlen helyzetbe hozta magát a bergamói visszavágó előtt. Ennél is szörnyűbb, hogy a brit sajtó főképp Szoboszlai Dominiken „veri el a port”, és a kommentelők sem kímélik a magyar válogatott csapatkapitányát.

Szoboszlai
Szoboszlai Dominik számos kritikát kapott az utóbbi időben Fotó: AFP

A 23 éves játékos tavaly 70 millió euróért érkezett a világ egyik legjobb csapatához, és azonnal túlszárnyalta a várakozásokat. Elsőéves Premier League-újoncként hatékony teljesítményt nyújtott, alapemberré vált Liverpoolban, és ma már ott tart, hogy folyamatosan kiemelkedő játékot várnak tőle. Vajon ezért bántják őt most? Már nem fér bele az átlagos teljesítmény? Magának „kereste a bajt” a kimagasló játékával? Örülnünk kéne a kritikáknak, mert ez azt jelenti, magasabb polcra helyezték, sztárnak tartják őt? Vagy csak arról van szó, hogy arrafelé senkit sem kímélnek... És mekkora szerepet játszott a Liverpool mélyrepülésében? Mekkora a „sara” a Manchester United elleni döntetlenben, illetve az Atalanta és a Crystal Palace elleni vereségekben? Többek között erről beszélgettünk a Látható Légió 6. adásában.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás