Mészöly Géza kihagyta a húsvéti locsolkodást, rangadóra készül





Gőzerővel készül az Újpest futballcsapata a pénteki 27. élvonalbeli fordulóra, ugyanis a ZTE érkezik a Megyeri útra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.05.
Újpesten Mészöly Géza ZTE

A 27. forduló péntek esti nyitányán alsóházi találkozót rendeznek Újpesten, a kilencedik helyezetthez a tizedik Zalaegerszeg látogat (20.00, TV: M4 Sport). Még a hétfői locsolkodást is kihagyta Mészöly Géza, a lila-fehérek mestere, aki vasárnap a Paks elleni, 26. fordulóban aratott 2-1-es idegenbeli győzelemmel emlékezetessé tette a húsvétját.

Mészöly Géza Fotó: Kovcs Péter

„Mind a védekezésben, mind a támadásban új elemeket próbáltunk ki, gyakran ott termettünk vendéglátóink kapuja előtt, és a támadásbefejezésre sem lehetett panaszom. Az a három pont új lendületet kölcsönöz. Figyelmeztető, hogy a táblázaton éppen utánunk, a tizedik helyen következő Zalaegerszeg a 26. fordulóban 5-1-gyel küldte haza a Diósgyőrt. Tette ezt úgy, hogy erőssége, Gruber Zsombor részleges bokaszalag-szakadása miatt nem játszott”  – mondta Mészöly a Metropolnak.

Az Újpest vezetőedzője különlegesen ügyes támadónak tartja Grubert, és egyáltalán nem bánkódik a távolléte miatt… 

„Gruber ide, Gruber oda, látok veszélyforrást a ZTE támadói között, hiszen a horvát Antonio Mance vérbeli erőcsatár, a középpályás Sajbán Máté pedig kiváló formának örvend. A zalai csapatjátékon látszik Márton Gábor hozzáértő munkája. Játékosként is értette a dolgát, szakvezetőként pedig meglepő húzásokkal áll elő. Érdekes összecsapást ígér ez a 90 perc.”

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

péntek

Újpest FC–Zalaegerszegi TE FC 20.00

szombat

Fehérvár FC–Mezőkövesd Zsóry FC 14.15

Diósgyőri VTK–Kisvárda Master Good 16.30

Debreceni VSC–MTK Budapest 19.30

vasárnap

Ferencvárosi TC–Paksi FC 14.45

Kecskeméti TE–Puskás Akadémia FC 17.30


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás