Őrjöngenek a magyarok, megjósolták Szoboszlaiék Eb-teljesítményét – Videó





Két hónap múlva, Svájc ellen megkezdi a szereplését a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságon. Marco Rossiék ezenfelül a németekkel és a skótokkal kerültek egy csoportba. Németországban nem igazán hisznek a magyarok eredményességében.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.15.
Módosítva: 2024.04.15.
Fiago Európa-bajnokság Németország esélyek magyar labdarúgó-válogatott

Június 14-én, a Németország–Skócia összecsapással kezdetét veszi az Európa-bajnokság. A magyar labdarúgó-válogatott már június 15-én pályára fog lépni, az ellenfele Svájc lesz. Ez a négy nemzet alkotja az A csoportot, a házigazda németek pedig mintha túl nagy mellénnyel készülnének a kontinensviadalra.

SZOBOSZLAI Dominik; MILOS, Kerkez
Nem igazán bíznak a magyar válogatottban Németországban Fotó: Illyés Tibor

A Finn Agostinelli által működtetett Fiago csatorna az egyik legnépszerűbb német focis oldal, a YouTube-on 595 ezer, az Instagramon 454 ezer követővel büszkélkedhet. Agostinelli nemrég megkezdte az Eb-re vonatkozó esélylatolgatásait, elsőként az A csoportot vette górcső alá. A focis influenszer úgy érzi, a házigazda németek végre kilábaltak a gödörből.

Hat éve most először érzem azt, hogy teljes Németország támogatja a csapatot. Az új mezek, az új gólzene és az új generáció megérkezett. Éppen ezért a németeket a csoport élére várom

 – kezdte az elemzését Agostinelli, aki a németek mögé Svájcot jelölte. „Az elmúlt 10 évben nem volt olyan, hogy nem jutottak volna tovább csoportjukból, és a rutinjuk miatt Svájcot mondanám másodiknak.” 

A magyar válogatott hiába veretlen 14 tétmérkőzés óta és hiába győzte le másfél éve Lipcsében a németeket, az influenszer nem számít sok jóra Szoboszlai Dominikéktől.

A magyarok szeretik meglepni az esélyesebb ellenfeleiket, a skót csapat körül pedig most óriási a felhajtás. Könnyen lehet, hogy 50–100 ezer rajongójuk érkezik Németországba és őrült atmoszférát teremtenek majd. Ez lehet a kulcsmomentum, ezért én Skóciát mondanám a harmadik helyre, a magyaroknak sajnos be kell érniük az utolsó pozícióval.

Véleménye óriási felháborodást váltott ki és már több mint 1300 komment érkezett a posztja alá, zömében magyaroktól. Azt, hogy Fiago milyen hozzászólásokat kapott, azt inkább nem idéznénk. A szurkolótáborral való érvelése azért áll ingatag lábakon, mert a magyar válogatott körül szintén óriási a felhajtás. Régóta nincs olyan meccs a Puskás Arénában, ami ne lenne telt házas, és az is biztos, hogy nyáron magyarok tízezrei utaznak majd Németországba, hogy a helyszínen buzdítsák a csapatot.





 





Ezeket olvastad már?
Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás