Marco Rossi is segíti: Schäfer megpróbálja a lehetetlent





Az eltiltása után végre visszatérő Schäfer András garanciát kapott az edzőjétől. Jó ajánlólevél a Bundesligában is a válogatottbeli remeklés.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.04.
Módosítva: 2024.04.04.
Schäfer András Szoboszlai Dominik Union Berlin sportfogadás Marco Rossi

Óriási a konkurenciaharc az Union Berlin középpályásai között, de egy már most biztos: az eltiltás miatt két Bundesliga-meccset kihagyott Schäfer András játsznai fog szombaton (15.30), az éllovas Bayer Leverkusen elleni meccsen. Nenad Bjelica vezetőedző a magyar válogatottat emlegetve adott erre garanciát a középpályásnak.

Schäfer András a válogatottbeli szereplése miatt is biztos pontja az Union Berlin csapatának
Schäfer András a válogatottbeli szereplése miatt is biztos pontja az Union Berlin csapatának       Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

– Természetesen örülünk, hogy András ott játékperceket kapott. Sőt, nem csak játszott, de nagyon jó is volt. Ráadásul a csapata is eredményes volt – célzott Bjelica a magyar válogatott márciusi győzelmeire.

Marco Rossi szövetségi kapitány Európa-bajnokságra tartó csapata a telt házas Puskás Arénában előbb 1-0-ra verte a török, majd 2-0-ra a koszovói válogatottat. A súlyos sérüléssorozata (három lábközépcsonttörés) miatt 2022 szeptembere óta hiányzó Schäfer ezeken a felkészülési meccseken tért vissza a nemzeti csapatba, a másodikon remek gólpasszt adott Szoboszlai Dominiknak.

Az utóbbi két Bundesliga-fordulóban Schäfer nélkül sem szerepelt rosszul a kiesőzónából lassan a középmezőnyhöz felkapaszkodó berlini futballcsapat. A kiállítása utáni eltiltása miatt az Union nélküle győzte le a Werder Brement (2-1), majd ikszelt (0-0) Frankfurtban. Ezeknél is nagyobb bravúrra lesz szükségük most a berlinieknek. A címvédő Bayern München előtt 13 ponttal vezető, szezonbeli 27 meccséből 4 döntetlen mellett 23-at megnyert bajnokesélyes Leverkusent fogadják, hogy megpróbálják a „lehetetlent”, legyőzni a félelmetes formában focizó gyógyszergyáriakat. Méghozzá immár biztosan a magyar válogatott középpályás segítségével, miközben hónapok óta az Union kispadjára szorul például a korábbi Fradi-sztár Aissa Laidouni.

Schäfer november végén tért vissza a pályára német klubcsapatában, azóta már góllal és gólpasszal is segítette az Uniont.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás