Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára





A házigazdák apait-anyait beleadnak a labdarúgó-bajnokság előtt. Még a világbajnokot is visszahívták.



Megosztás
Szerző: SzS
Létrehozva: 2024.04.27.
Marco Rossi összeállítás Kroos Németország sportfogadás

Bombaerősen kezdte az idei évet a német fociválogatott. Nem véletlen, ők rendezik az Európa-bajnokságot, a házigazdák nem éghetnek le. Márciusban felkészülési meccsen 2-0-ra nyertek Franciaországban, majd otthon verték a hollandokat 2-1-re. Nem lehetnek nyugodtak az Eb-csoportellenfelek, így Marco Rossi együttese sem.

Új mezben az hazai Eb-n Fotó: AFP

No de hogy építi csapatát a mieinkkel vívandó június 19-i stuttgarti Eb-csoportmeccsre? Első lépésként reaktiválta a Real Madrid örökifjú középpályását, Toni Kroost, továbbá Jamal Musialából, Florian Wirtzből, valamint Kai Havertzből veszélyes triót épít ellenünk.

– A Franciaország és Hollandia feletti győzelmeink jelzik, hogy helyes útra léptünk – nyilatkozta a kapitány, aki tavaly többször is furcsa összeállításban küldte pályára a védelmét. A törökök elleni 2-3-s vesztes berlini találkozón a tipikus befejező csatár (!) Havertzet balhátvédbe (!) parancsolta, majd amikor a Nationalelf 2-0-ra zakózott Ausztriától, Havertz ismét a középpálya bal oldalára kényszerült. Ekkor állították többen: a szakember nyilván az eszét vesztette.

 

Erről azonban szó sincs, mert jött a feltámadás. Az idei forma már riasztó az ellenfelek számára.

Innentől Marco Rossi magyar kapitány is figyelhet, elvégre Nagelsmann meglelte kezdő tizenegyét, 4-2-3-1-es szisztémában vonul fel ellenünk Stuttgartban. Az összeállításban hárman is – Tah, Andrich és Wirtz – ott vannak az idén bivalyerős Leverkusenből.

Ter–Stegen – Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstadt – Andrich, Gündogan – Musiala, Kroos, Wirtz – Havertz.

A Bayern erőssége, Jamal Musiala szerint nem kérdés, Kroos személye sokat számít.

– Jól érzem magam Wirtzcel a pályán és azon kívül is, a közöttünk lévő kapcsolat meccsről meccsre jobb lesz. De a csapat agya Kroos, Toni Németország minősége.

A magyaroknak jó emlékeik vannak a németekkel kapcsolatban, utóbbi három meccsünkön – mindannyiszor tétmérkőzésen – nem kapott ki Marco Rossi csapata a riválistól.
2021, Eb: Németország–Magyarország 2-2
2022, Nemzetek Ligája: Magyarország–Németország 1-1, Németország–Magyarország 0-1

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
    

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás