Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia





Remélhetőleg jó hatással volt rá az Inter bajnoki címvédése! Stefan Sztankovics nemrég kórházba került, neki és aggódó apjának üzent Zalaegerszegről a Fradi-tábor.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.23.
Dejan Sztankovics internazionale Fradi sportfogadás bajnok

Dejan Sztankovics mindhárom fia a Fradi-edző egykori olasz csapatában nevelkedett, így a zöld-fehérek magyar bajnoki aranya után az egész család örülhetett annak is, hogy hétfőn az Internazionale bebiztosította története 20. olasz bajnoki címét. A Serie A 33. fordulójának rangadója, az AC Milan ellen 2-1-re megnyert milánói derbi után a szerb szakember legidősebb fia, Stefan Sztankovics is köszöntötte a címvédő Intert az Instagram-oldalán.

Dejan Sztankovics 2004-től 2013-ig játszott az Interben
Dejan Sztankovics 2004-től 2013-ig játszott az Interben        Fotó: AFP

Az FTC szerb trénere a csapata zalaegerszegi bajnokija előtt küldött videóüzenetében tudatta: hazautazott Milánóba, mert a kórházba került legidősebb fia mellett van a helye.

"Rendkívül fontos meccset kell megvívnia, együtt kell megvívnunk. (...) Ebben a helyzetben a család az első" – fogalmazott akkor Dejan Sztankovics.

A Fradi végül nélküle is nyert 3-2-re a ZTE vendégeként (sőt, azóta a sorozatban 6. bajnoki címét is megnyerte, már az időközben Budapestre visszautazott mesterével), a zöld-fehérek szurkolói pedig molinókon üzentek az egerszegi lelátóról Milánóba: "Küzdeni mindig, feladni soha!"; "Veled vagyunk, Dejan!"

Azóta remélhetőleg jobban van Stefan Sztankovics, apja elmondása szerint legalábbis "egyre jobb a helyzet".

Egy biztos, apja jelenlegi csapatának aranya, de legfőképpen a gyerekkora óta imádott Inter hétfői sikere csak jót tehetett neki.

Apja Fradi-bajnoki címe után Stefan Sztankovics az Inter olasz sikerét ünnepelte meg
Apja Fradi-bajnoki címe után Stefan Sztankovics az Inter olasz sikerét ünnepelte meg           Fotó: Instagram/stefistankovic

Dejan Sztankovics anno 1998-tól másfél évtizedig focizott olasz kluboknál, előbb a Lazio, majd az Inter sztárja volt. Mindhárom fia Olaszországban született, "Stefi" 2000-ben, még apja római időszakában. Focizni azonban már az Internél kezdtek a gyerekei, akik mind szerepeltek a szerb korosztályos válogatottakban. 

Közülük a most kórházba került Stefan már abbahagyta a játékot, de 22 éves öccse, Filip Sztankovics az olasz másodosztályú Sampdoria kapusa (az Internazionale kölcsönjátékosaként), a legifjabb, 18 éves Alekszandar Sztankovics pedig a milánóiak U19-es csapatának középpályása.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
Széttárt combok és csupasz almamellek: pucéran fotózták le ágyában a vadóc tornászlányt

Széttárt combok és csupasz almamellek: pucéran fotózták le ágyában a vadóc tornászlányt

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás