„Voltak nehéz pillanataink” – Sztankovics nem kertelt a Fradi bajnoki címe után





A Ferencváros szombati bajnoki címe után Dejan Sztankovics vezetőedző elárulta, korántsem volt könnyű menet a csapat sikere.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.04.21.
Ferencváros Kubatov Gábor Dejan Sztankovics sportfogadás

A Ferencváros szombaton a 35. bajnoki címét ünnepelte, miután hazai pályán gól nélküli döntetlenre zárt a Kisvárda ellen, és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert az élen. Immár 15 ponttal előzi meg a második Paksot és 16-tal a harmadik Fehérvárt, miközben előbbinek négy, míg utóbbinak öt meccse van hátra.

20240228_1044_SZM
Fotó: Szabó Miklós

A siker után a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor azt mondta, Dejan Sztankovics vezetőedző a titka a tavaszi menetelésnek. A szerb tréner elárulta, hálával tartozik az elnöknek – árulta el a klub honlapján.

„Az a legfontosabb, hogy megszereztük a bajnoki címet. A Ferencvárosnak zsinórban ez a hatodik, nekem pedig az első, fantasztikus érzés. Kubatov Gábornak hálával tartozom. Egy kiváló ember. Az első perctől kezdve bízott bennem. Rögtön hatalmas érzelmi nyomást helyezett rám, hiszen azt mondta, partnerek vagyunk.”

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes szakember Hajnal Tamás sportigazgatónak is köszönetet mondott, és azt is elárulta, korántsem volt egyszerű menet a bajnoki elsőség megszerzése.

Sokszor kemény döntéseket kellett meghoznunk. Amikor idejöttem, voltak nehéz pillanataink, de a spanyolországi edzőtábort követően nagyon jól szerepeltünk. Köszönöm szépen a stáb tagjainak és a játékosaimnak is, 26-an mind egyként küzdöttek a céljaink eléréséért. A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb. Fontos cél, hogy bejussunk a MOL Magyar Kupa döntőjébe, ezért a szerdai elődöntőre fináléként tekintek.”

A bajnokcsapat Balmazújvárosban a másodosztály listavezetőjével, a Nyíregyházával küzd meg.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás