Balhés és furcsa videók, Dárdai Pált egyre kevesebben értik





Már a szurkolók sem állnak egyöntetűen a Hertha Berlin vezetőedzője mellett.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.04.
Dárdai Pált hozzászólás Kicker sportfogadás kifakadás

A szurkolói hozzászólásokat olvasva nem sült el jól Dárdai Pál kifakadása a Hertha Berlin szerdai sajtótájékoztatóján. A fővárosi focicsapat trénere, a klublegenda, aki tavaly harmadszor is elvállalta a vezetőedzői szerepet, dühösen hagyta faképnél az esemény résztvevőit. Még a kommunikációs munkatárs és a mellette ülő játékos, Fabian Reese sem tudta eldönteni, meglepődjön, vagy inkább pironkodjon a történteken.

Dárdai felállt és elment Fotó: X

Dárdaitól szerdán a Kicker újságírója szeretett volna kérdezni pénteki, Paderborn elleni meccsről. Dárdai azonban egy korábbi cikk miatt nem volt hajlandó érdemben válaszolni.

Azt írtad, hogy a Herthának nincsen koncepciója. Ameddig ezt így látod, addig nincs miről beszélnünk. Jöhet a következő kérdés, köszönöm

– mondta Dárdai, azt azonban ő se gondolta, hogy a Kicker munkatársa később újra szót kap. Ekkor állt fel Dárdai és hagyta ott a termet. A szurkolók is értetlenkedtek, többen azt írták, az edzőnek a feladata a jó viszony a médiával, és Dárdai a produkciójával a klubot károsította.

„Nem óvodában vagyunk, ez az ember olyan, mint egy kisgyerek” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek.

Kicsi, kedves Pál

Dárdainak nem először volt furcsa, vagy éppen kínos, botrányos sajtótájékoztatója. 2021 nyarán a Bayern München győzte le 5-0-ra a Herthát, akkor kérdezték meg tőle, mennyire érzi veszélyben az állását. Válaszát azóta is „gyakran olvassák a fejére”, mondván egy sértett ember reakciója lehetett.

A Hertha valószínűleg régóta keres egy nagy edzőt. Pál kicsi edző, kedves edző, aki kisegít, ameddig kell. Ha ideérkezik egy nagy edző, akkor Pál rögtön visszatér az U16-os csapathoz, és csinálja tovább azt, amit korábban

– mondta akkor Dárdai, és igaza is lett, három hónap múlva kirúgták.

Vád a fiúk miatt

Dárdait többször is szembesítették azzal, hogy előfordulhat, hogy apaként több lehetőséget ad a Herthában nevelkedő fiainak, Palkónak, Mártonnak és Bencének. Ilyenkor általában úgy válaszolt, hogy tőlük is ugyanannyit követel, mint a többiektől. De többször is előfordult, hogy a szokásosnál ingerültebben reagált.

„Nem értem, miért térünk vissza mindig ehhez a témához. Százszor elmondtam, hogy itt az edzőjük vagyok és nem az édesapjuk. Ön mégis megint újra ezzel kezdi az interjút, ez nagyon nincsen rendben. Nem értem, miért provokálnak mindig ezzel!” – sorolta magából kikelve 2021-ben Dárdai.

Nyilvánosan alázta játékosát

Dárdai tavaly ősszel egy sajtótájékoztatón kíméletlenül őszintén beszélt egyik focistájától. Sokak szerint ezt privát, az öltözőn belül kellett volna lerendeznie.

„Én még ilyen lusta embert nem láttam az életemben. Örülhet, hogy eddig megbecsültük. Elég esélyt adtunk neki, de itt az idő, keressen magának egy csapatot, ahol játszhat” – mondta Dárdai Myziane Maolidáról, aki egyelőre kölcsönbe távozott csak, jelenleg Skóciában játszik.

@skysportde Dardai demontiert seinen eigenen Spieler öffentlich! 💥 ➡️ Hertha BSC-Trainer Pal Dardai hat auf der Pressekonferenz vor dem Spiel gegen Hannover 96 seinen eigenen Spieler Myziane Maolida scharf kritisert - und hofft auf einen schnellen Abgang. 🎙️: Der 24-Jährige müsse „froh sein, dass wir ihn immer bewerten“, so Dardai über den Linksaußen. „Wir lassen ihn nicht liegen, geben ihm Spielpraxis und Analyse“, fuhr der Hertha-Coach fort. „Er soll einen Verein finden, wo er auch spielen kann. Er soll so schnell wie möglich weg von uns.“ Maolida habe „sehr viele Chancen“ erhalten, „er war so faul wie ganz wenige Spieler, die ich in meinem Leben gesehen habe“, polterte Dardai. ➡️ Maolida wechselte für vier Millionen Euro von Nizza nach Berlin und wurde in der vergangen Saison zu Stade Reims ausgeliehen. In der aktuellen Zweitliga-Saison stand der 24-Jährige erst einmal im Kader, kam jedoch bislang zu keiner Einsatzminute. #HerthaBSC #Hertha #Maolida #Berlin #Dardai #Kritik #Faul #Bundesliga #Fussball #fyp #foryou #feed #viral #video ♬ Originalton - SkySportDE

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás